Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! (/Temat-Programy-Pobieranie-i-Filmy-znika-z-LM-139240) |
RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - fakefejk - 13-10-2016 09:12 (13-10-2016 08:07)Leadmore napisał(a): To prawda, że dwa programy były istotne dla Leadmore ale nawet razem nie reprezentowały tak znacznego udziału w całym ruchu. Co szczególnie było widać po Królu Programu, gdzie w Pobieraniu i Filmach bywało po 500-600 leadów samej różnicy pomiędzy trójką ludzi w TOP3, gdzie w innych programach przeważnie liczba była niższa niż 10 RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Narutek - 13-10-2016 09:35 Ale Ero-tv mogliście zostawić RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Białas - 13-10-2016 11:22 (13-10-2016 08:07)Leadmore napisał(a): Leadmore nie upadnie. Nie zamykamy Leadmore. To prawda, że dwa programy były istotne dla Leadmore ale nawet razem nie reprezentowały tak znacznego udziału w całym ruchu. Wielu "z nas" też promuje download na ogromną skale ze świetnymi wynikami, a Wy "tak o" to wyłączcie. Strzał w kolano, Panie Arku! RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Czaq - 13-10-2016 11:32 Również uważam że to koniec leadmore. Przynajmniej na skale taka jak była. Może po takim spadku kiedyś lm znów powroci!! RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - kukiz87 - 13-10-2016 11:46 Przesadzacie trochę , ja pobieranie przeniosę na inny serwis a na LM i tak zostanę , będę próbował działać na tym co jest (moze naucze się dobrze targetować IQ albo konkursy które są) i co będzie , bo napewno nowe programy dojdą.Sam LM wie jakie obroty miał na Pobieraniu, na filmach i na pozostałych programach. Może by się zamknęli gdy by po prostu firma przynosiła straty. Ale sam Arek napisał że, cytuje Cytat:zmianie kierunku rozwoju LeadmoreWięc LM będzie istniało i też może być ciekawie. LM za dużo mi dał bym od tak zawinął się od nich. Nawet nie biorę tego pod uwagę.Sam Arek też mi pomógł w pewnej sytuacji prywatnej, więc ja zostanę na pewno jako stary user. A reszcie cóż mogę powiedzieć ? szkoda trochę że jest tyle negatywnych wpisów , ale poprostu widać jak co niektórzy podchodzą do tego, zarobić tylko kase i tyle nic nikogo nie interesuje. A w takiej sytuacji jaka jest teraz LM nas własnie potrzebuje !! RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - Mirror - 13-10-2016 12:23 Ja zostaję w LM bo im ufam i żadnych wezwań nie będzie. Ani jutro ani za 5lat. Serwis LM chce być solidny i konkretny a dobrze wiemy, że zarówno Pobieranie jak i Filmy wiązało się z pewnym zahaczaniem o prawo - bez znaczenia czy promowany "dobrze" czy przesadnie. Konkursy i inne programy nie będą się wiązały z takowymi problemami i łamaniem praw stąd taką drogę lepiej było obrać i ja to w 100% rozumiem. Teraz LM dalej będzie działał i prężnie się rozwijał bo nie będzie musiał już zawracać sb głowy zgłoszeniami. Bo jakoś intuicja mi podpowiada, że 95% zgłoszeń wiązało się z Pobieraniem i Filmami RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - ELdollaro - 13-10-2016 12:28 Pamiętam że w firesub też kiedyś były problemy z pustą ofertą i została na jakiś czas wyłączona z podobnych względów. Potem wprowadzili weryfikacje pustej i jest git. Na pobieraniu LM też mogłoby tak być. (13-10-2016 08:07)Leadmore napisał(a): Skuteczność i rentowność jest lepsza, co pozwoli nam na zwiększenie stawek i wprowadzenie nowych modeli biznesowych (np. odnowienia). Jestem za RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - fakefejk - 13-10-2016 12:36 (13-10-2016 11:46)kukiz87 napisał(a): widać jak co niektórzy podchodzą do tego, zarobić tylko kase i tyle nic nikogo nie interesuje. Gratuluję - odkryłeś, że pracuje się aby zarabiać RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - kukiz87 - 13-10-2016 12:54 Nie zrozumiałeś mnie chyba co miałem na myśli. Nie tylko kasa się liczy RE: Programy Pobieranie i Filmy znika z LM ! - TM heheszky - 13-10-2016 16:42 Płaczecie jak by nie było innych programów na których się również da zarobić, wystarczy spojrzeć na moją sygnaturkę, z filmów i pobierania to może zarobiłem tylko 300 zł.Nauczcie się,żeby się nie przywiązywać do czegoś na stałe bo różnie może być, nie pasuje Wam LM to macie masę innych serwisów z pobieraniem, panikujecie jak by Wam/nam suby zamykali Ja byłem z LM zadowolony bardzo bo wzbogaciłem się dzięki nim o pare zł, nigdy nie było z nimi problemów, dlatego polecam Wam przesiąść się na inny program i tez zarobicie. |