![]() |
[Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! (/Temat-Mentor-Zarob-ze-mna-duze-pieniadze-131505) |
RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - frytek - 26-04-2016 17:09 Również złożyłem podanie ![]() RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Kuczii - 26-04-2016 19:22 Poszło podanie, ale niestety pisze że chwilowo już nie przyjmujesz. Długo trzeba czekać? ![]() RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 26-04-2016 19:23 Ci którzy złożyli podania zostali zaakceptowani, wybrałem 2 osoby z pośród 4. Na chwile obecną jest full Was podopiecznych. Na dniach spróbuje przejrzeć tych którzy długo nie odpisują i mają zarobek bliski 0. Myślę, że na dniach zwolni się z 10-20miejsc i zostaną wtedy przyjęte osoby które chcą zarobić oraz są pracowite, kreatywne. @edit Dla osób chcących nadal do mnie dołączyć proponuje poczekać kilka dni i wtedy spróbować. Pozdrawiam RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 27-04-2016 21:38 @[kuczii] spójrz. Poleciało kilka osób nie aktywnych i zamulających. W zamian przyjmę kolejne 10 osób chcących zarobić. Dlatego zapraszam osoby pracowite i ambitne. ![]() Osobom które oczekują GOTOWCÓW oraz NISZ na których zarabiam(a zdarzyły się takie osoby) mogę polecić ale wyjście na świeże powietrze. ![]() Składając aplikacje pamiętajcie, że możemy zarobić naprawdę sporo ale trzeba się do tego przyłożyć!! PS: Za kilka dni odbędzie się wybieranie osoby której zwiększymy stawkę nawet o 50gr lub więcej! Dlatego zachęcam do porządnej pracy moich podopiecznych. RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - xXxPiciaxXx - 28-04-2016 09:03 Wysłałem podanie Pozdro ![]() RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 28-04-2016 09:41 (28-04-2016 09:03)xXxPiciaxXx napisał(a): Wysłałem podanieNiestety podanie odrzucone. Zapraszam ponownie później. Dostałeś już powód w zakładce. RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - xXxPiciaxXx - 28-04-2016 09:47 kolego chyba nie zrozumiałeś przenośni ale zaraz tam odpisze o co mi dokładnie chodzi ![]() RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 28-04-2016 10:05 Dokładnie zrozumiałem Twoją "aluzje" ![]() RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 29-04-2016 17:10 Odpisywanie w ciągu majowego weekendu może trochę się wydłużyć. Mimo to na wszystkie maile będę starał się odpisac ![]() RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - milosz998 - 03-05-2016 16:26 Jak wyglada ten mentoring? Miałem jednego mentora z LM i nic nie wniósł, prócz zabrania mi hajsu z moich zarobków. Jakies metody zarabiania poza fb? Tylko nie "założ strone i promuj". Chodzi mi o jakieś łatwe metody PEWNEGO zarobku poza fb. Moga być nawet czasochłonne. |