FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! (/Temat-FortAdPays-FAP-dowod-wyplaty-10-50-dziennie-129909) |
RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Bio21 - 27-03-2016 09:58 Możesz na PayPal, wlasnie zauważyłem że 2clicpay obsługuje wiele serwisów w tym też Bitcoin: https://2clicpay.com/en/medios-de-carga-y-retiro-en/ RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Matthew98 - 27-03-2016 11:02 Po pierwszym kontakcie z supportem jestem pozytywnie zaskoczony szybką odpowiedzia i rozwiazaniem problemu Takze support zdecydowanie na + RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - kernst - 27-03-2016 12:57 (26-03-2016 21:33)Matthew98 napisał(a):(26-03-2016 20:59)Criss323 napisał(a): Jest dostępna Payza?Tak, obecnie dostepne sa Payza, 2pay4you oraz 2clicpay. Czekamy na bitcoin nie odpowiedziałeś ani razu, a pytanie dotyczy programu więc jest bardzo ważne. Promujecie go a nie potraficie wymienić jego "rzekomych" inwestycji o których tak Matthew wszędzie pisał. Nadal brak konkretów, dlaczego przez ponad tydzień może dwa nie znalazłeś nic? Nie szukałeś? A może wiesz, że to pic na wodę i szkoda czasu bo FAP nie inwestuje w nic RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Matthew98 - 27-03-2016 13:04 (27-03-2016 12:57)kernst napisał(a): [quote='Matthew98' pid='1460020' dateline='1459024400'] Pisalem juz na ten temat w twoim watku i nie zamierzam sie powtarzac. RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Bio21 - 27-03-2016 13:06 Możecie przestać robić offtop w moim wątku? Jak macie sobie coś do wyjaśnienia to rób to w swoim temacie Kernst, lub na PW RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - kernst - 27-03-2016 13:17 (27-03-2016 13:04)Matthew98 napisał(a): Pisalem juz na ten temat w twoim watku i nie zamierzam sie powtarzac. Powtarzać? Nawiązanie do "informacji" na stronie jest durnotą Gdy poprosiłem o niezależne informacje to uciąłeś temat bo nie potrafisz takich znaleźć. Jak można oszukiwać innych mówiąc że program inwestuje nasze dolary w cokolwiek i nie potrafić nawet wskazać 1 dowodu. No cóż.. Pewnie nadal wciskasz kit o naliczeniach 2%? ^^ RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Bio21 - 27-03-2016 13:23 BTW @kernst, w swoim wątku, w którym reklamujesz MPA, napisałeś tak: "Główne parametry programu: Zarobek z udziałów reklamowych 120% Dzienny zysk zależy od ilości sprzedanych usług" Możesz nam wyjaśnić, o jakie usługi tutaj chodzi? RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - kernst - 27-03-2016 13:56 Odwracanie kota ogonem To chyba jest oczywiste, ale jeżeli chcesz to proszę: Ze sprzedaży reklam i paczek reklamowych jakie zakupują użytkownicy, czyli dokładnie to samo co w FAP, czyli mówiąc w skrócie piramida finansowa. Wracając co z tymi dowodami na rzekome inwestycje wielkiej FAP? Doczekamy się w końcu czy skończyło się tylko na gadaniu że takie istnieją bo strona ma je w opisie i tak musi być? Jeszcze trochę, a przy tych prowizjach nawet świeże wpłaty użytkowników nie wystarczą na pokrycie zobowiązań wobec starszych, to już tylko kwestia czasu. Pierwszy krok już zrobili z obniżeniem wypłat do 100$ dziennie. Redukcja dwukrotna, żeby jak najwięcej zatrzymać w programie. RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Matthew98 - 27-03-2016 14:00 FORT MARKETING GROUP LLC
Company Number L14000089629 Status Active Incorporation Date 4 June 2014 Company Type Florida Limited Liability Jurisdiction Florida (US) Agent Name Cesar Osorio Agent Adress 10340 NW 12 PL, PLANTATION, FL 33322 Directors/Officers Pedro Fort, Cesar Osorio (agent) Fort Marketing Group (located in Florida, USA), is a business group with many projects in sectors and countries in upward trend: - Property - Raw Material - Online Advertising - Online Shops (np. https://universomlm.com/lp/mlm-shop) - Manufacture and development of own products - ISO Certifications - Sports betting company Oczywiście i tak napiszesz, że to na 100% fikcja, bo oczywiście ty wszystko wiesz i masz wgląd w portfel każdego właściciela RS. Nie oczekuj, że przedstawię ci księgowość firmy, szczególnie, że jakoś mało mnie interesuje twoje zdanie. Wierz w co chcesz, ale nie wmawiaj swoich przekonań wszystkim dookoła czy tego chcą czy nie. Bo może jednak nie masz racji? Bierzesz taką możliwość pod uwagę? BTW Cele FortAdPays: -1 milion użytkowników w 2016 -pozycja poniżej 1000 w rankingu Alexa (27-03-2016 13:56)kernst napisał(a): Pierwszy krok już zrobili z obniżeniem wypłat do 100$ dziennie. Redukcja dwukrotna, żeby jak najwięcej zatrzymać w programie. Jak zwykle świetnie zorientowany Limit ma potrwać jeszcze przez mniej niż 2 tygodnie max. Jest to związane z wprowadzeniem nowego procesora płatniczego 2clicpay, czego pewnie też jesteś nieświadomy. RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - kernst - 27-03-2016 14:26 Mathew98 a czy dla Ciebie to co jest na stronie jest zewnętrznym i obiektywnym dowodem na inwestycję firmy? Na prawdę jesteś taki nierozumny czy tylko udajesz głupiego? Już Ci tłumaczyłem, że mając stronę mogę sobie napisać, że obracam finansami gdzie zechcę nawet i na marsie. To nie jest dowód Sama strona już sobie narzuca ściemę, gdyby to były prawdziwe inwestycje podaliby konkretne firmy i odnośniki do nich. Wymienić jak wspomniałem można wszystko. cele Mój cel to 20 mln $ zapraszam do mojego HYIP'a nie zniknie póki tyle nie zarobie hahah Ty sam wierzysz w to co piszesz? cele są dla ludzi żeby mieli w co "wierzyć" TY za to jesteś świetnie poinformowany chłopcze, wiem co się dzieje. Ale Twoja głupota mnie przeraża. Co ma wspólnego wprowadzenie nowego procesora z ograniczeniami wypłat do 100$? No co? Jedno wielkie gów*o. Każdy kto zna się choć w minimalnym stopniu na HYIP i Revach wie, że to mija się z celem Przecież żaden admin Ci nie napisze "Ograniczamy wypłaty, fundusze się kończą" Ps. moja propozycja na 150k wciąż aktualna |