Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. (/Temat-Leadmore-Kolejna-rewolucja-Odbierz-nagrody-na-ktore-zaslugujesz-127260)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Leadmore - 17-02-2016 09:01

(16-02-2016 19:45)Jork napisał(a):  @[Leadmore]

Wysłaliście już mi kubek data zamówienia (02.06.2016) ?
Bo dziś mija 10ąty dzień od zamówienia i jeszcze nie dostałem kubka Smile

Wysłane, wysłane. Daj znać jeżeli nie dojdzie do końca tygodnia Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Majka - 17-02-2016 16:26

U mnie dziś doszedł kubek + 2 balony + 3 krówki Tongue ( czemu tak mało krówek smutny )

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Jork - 17-02-2016 18:15

U mnie to samo dziś przyszedł kubek + 3 krówki i 2 balony, dzięki Smile
Majka masz racje krówek przydało by się więcej Big Grin Moment i nie ma, wszystkie zjedzone Jerk
Pytanko takie mam dawno nie było loterii już czy planujecie loterie w najbliższym czasie ? Ja bym proponował teraz na weekend dać loterie, ale zróbcie jak uważacie Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Leadmore - 18-02-2016 08:43

(17-02-2016 16:26)Majka napisał(a):  U mnie dziś doszedł kubek + 2 balony + 3 krówki Tongue ( czemu tak mało krówek smutny )

(17-02-2016 18:15)Jork napisał(a):  U mnie to samo dziś przyszedł kubek + 3 krówki i 2 balony, dzięki Smile
Majka masz racje krówek przydało by się więcej Big Grin Moment i nie ma, wszystkie zjedzone Jerk
Pytanko takie mam dawno nie było loterii już czy planujecie loterie w najbliższym czasie ? Ja bym proponował teraz na weekend dać loterie, ale zróbcie jak uważacie Smile

Ciesze się, że nagrody dotarły całe i smaczne. Pamiętajcie, że miło nam gdy widzimy zdjęcia nagród na forum. Niech inni wiedzą co tracą Smile

Jeżeli chodzi o loterię nie planujemy jej na ten moment. Musimy uzupełnić zapasy nagród i przygotować trochę nowości Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Martin676 - 26-02-2016 23:02

Czy ktoś również czeka na mix 3 tygodnie? Wink Kubek i koszulkę dostałem ekspresowo w ciągu 2 dni Tongue

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Leadmore - 29-02-2016 08:58

(26-02-2016 23:02)Martin676 napisał(a):  Czy ktoś również czeka na mix 3 tygodnie? Wink Kubek i koszulkę dostałem ekspresowo w ciągu 2 dni Tongue

Jeżeli paczka nie doszła to daj znać na maila. Wysłana była skoro nowsze nagrody dotarły Smile

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Glexab - 29-02-2016 17:18

Jak sprawuje się ten powerbank, warto zamawiać? Odblokowało się komuś coś więcej?

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - ELdollaro - 29-02-2016 17:28

Napisane jest w instrukcji że za jednym razem powinien naładować całą baterie ale nie wiem bo nie testowałem.

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Huston - 29-02-2016 17:48

Odnośnie powerbanka z LeadMore to bardzo fajne i przydatne urządzenie, już parę razy przydał mi się w różnych codziennych sytuacjach Smile! Jednorazowe użycie to naładowanie jakieś 3/4 baterii telefonu.

RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz. - Martin676 - 29-02-2016 17:53

po powerbanku jest pendrive za taka sama liczbe leadcoinow Wink