![]() |
Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... StreetBees (/Temat-Zarabianie-na-Androidzie-Przeciez-to-proste-StreetBees-127233) |
RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... - Obamakiller - 15-01-2016 20:30 Dostałem wypłatę UWAGA : 140 ZŁ Dziękuję wszystkim osobom którzy użyli mojego Reffa love you <3 (nohomo) !!!!! Polecam robić zadanko bierzecie kodzik robicie nowe konto na smratphonie np.mamy i robicie zadania wideo RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... - tollusiek - 15-01-2016 20:46 Ludziska, chcę zrobić zadania z robieniem zdjęć w kuchni i tam trzeba zrobić zdjęcie zmywarki, której nie mam (w ankiecie na początku nie zaznaczyłem jej bo przecież nie posiadam). To jakie zdjęcie mam zrobić wtedy? RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... - armada23 - 15-01-2016 21:10 (15-01-2016 20:46)tollusiek napisał(a): Ludziska, chcę zrobić zadania z robieniem zdjęć w kuchni i tam trzeba zrobić zdjęcie zmywarki, której nie mam (w ankiecie na początku nie zaznaczyłem jej bo przecież nie posiadam). To jakie zdjęcie mam zrobić wtedy? Nie robisz żadnego, pomijasz krok i wszystko co związane ze zmywarka (sprawdzone zaliczają) RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... - Miluus - 15-01-2016 21:55 14zł z lekkim opóźnieniem bo ponad 27h, ale dotarło ![]() ![]() RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... - DC1 - 15-01-2016 22:16 To zajebiście, że wam przyszły wypłaty, ale może wreszcie mi ktoś powie JAK je zlecić... RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... - Miluus - 15-01-2016 22:20 Są zlecane automatycznie pod warunkiem, że podałeś email do PP a także wykonałeś ankietę, która jest podana wśród zadań za 0$. RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... - DC1 - 15-01-2016 22:39 Konkretna odpowiedź, dzięki. (y) A te zadania wideo są tylko dla kobiet, yup? ![]() RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... - Miluus - 15-01-2016 22:54 Chyba tak xD BTW ktoś czytał jakiś regulamin czy coś? Spoko że płacą ale jednak dziwnie tak udostępniać im swoją lokalizację i zdjęcia domu... Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... - aixen - 15-01-2016 22:56 Poszła rejestracja z refa, zobaczymy co z tego będzie, póki co mam problem, że żadnego zadania nie chce mi zaakceptować. RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste... - milosz998 - 16-01-2016 00:54 A u mnie żadne zadanie nie jest dostępne ![]() |