![]() |
Poradnik Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) (/Temat-Poradnik-Automat-od-5-do-XXX-zl-dziennie-126944) |
RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 19-01-2016 01:54 W poście głównym pojawił się kod na 5cio dniowe konto VIP ![]() Znosi on nam limity kliknięć itp. ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Yato Kubiak - 19-01-2016 12:32 Cześć. Jestem nowy zarówno na tym forum, jak i w temacie zarabiania przez internet. Postanowiłem zacząć od czegoś prostego, a ten poradnik w pełni spełnia te kryteria xD.. Jest co prawda sporo rzeczy których muszę się nauczyć, ale krok 1 mam już za sobą ![]() Sorka za ![]() Problem występuje nawet jak działam ręcznie Cytat:Instagram says you aren't following this user! Cytat:Facebook says you haven't liked this page! Dodam że korzystam z własnego konta na facebooku, na insta niedawno założyłem. Zapewne problem jest banalny ale będę wdzięczny za pomoc, naturalnie repucik dla wybawcy ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Xevis69521 - 19-01-2016 12:46 Ciężko powiedzieć. Powodów może być kilka: - zbyt szybko zamykasz stronę fp - osiągnąłeś dzienny limit - błąd strony i nie zlicza A spróbuj z innej przeglądarki samemu kliknąć i powiedz czy działa ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - yoded - 19-01-2016 15:40 RuntimeError: element A specified by TXT ![]() Wie ktoś co z tym zrobić? Chodzi chyba o to, że tekst został zmieniony przez admina strony. RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Xevis69521 - 19-01-2016 15:55 Tak, dokładnie o to chodzi. Rozwiązanie opisałem tutaj: [LINK] RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - wiesiek - 19-01-2016 16:15 daje wam dzisiaj punkty za klikanie w lajki czy znowu się spierdzieliło? (nie chodzi mi o pluglin tylko ogólnie lajkuj) RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Xevis69521 - 19-01-2016 16:19 Kilka osób mi się skarży o to na PW, więc chyba coś zepsuli. Konta nie mam więc nie powiem, ja tu tylko od pomocy w skryptach ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 19-01-2016 20:40 Na koncie free mozemy wyklikac jedynie 100 like :X Kod premium macie w poscie glownym ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 21-01-2016 19:02 Też zauważyliście iż ostatnio serwis się bardzo ustabilizował? Żadnych zmian, wszystko działa płynnie i jest czytelne ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Oski001 - 21-01-2016 23:11 Dostałem bana od FB na lajkowanie na 10 dni ![]() Jak założę, nowe konto dodam zdjęcia, znajomych i trochę informacji to przejdzie przez lajkuj? |