Grosz do grosza - ClixSense... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Grosz do grosza - ClixSense... (/Temat-Grosz-do-grosza-ClixSense-126821) |
RE: Grosz do grosza - Mój pierwszy dziennik pracy - jola8000 - 02-03-2016 12:21 (02-03-2016 02:23)veronicasenpai napisał(a): Rozumiem, że na clixsensie masz konto premium? Tak wykupiłam sobie premium za pierwsze nazbierane pieniądze i jestem bardzo zadowolona (02-03-2016 03:19)Fox90 napisał(a): Kiedy miałaś ostatnią wypłatę z AyuWage? A z tym Clixsense to niezle lecisz, ja 4 dolary w 2 tygodnie Ostatnie wypłaty miałam 3 stycznia i 3 lutego. Myślę ,że lada dzień powinna być i w tym miesiącu. Co do clixsense to trochę cierpliwości i wytrwałości a na pewno będą wpadać większe sumki Ostatnio występowały częste problemy z ładowaniem strony AyuWage. Jak wynika z tematu na forum powinno być już lepiej, strona ma działać szybciej i płynniej. Planują też wznowić cotygodniowe wypłaty jak było wcześniej Zapraszam do rejestracji http://www.ayuwage.com/?reg=281042 i bliźniacza strona, która działa w taki sam sposób jak AyuWage http://www.innocurrent.com/?reg=325303 - klik poleconego aż 120% RE: Grosz do grosza - Mój pierwszy dziennik pracy - paweuq - 02-03-2016 20:25 Ile dziennie czasu poswięcasz na klikanie? RE: Grosz do grosza - Mój pierwszy dziennik pracy - jola8000 - 02-03-2016 22:04 Trudno powiedzieć ile czasu bo klikam przy okazji jak coś robię na komputerze Dzisiaj zaliczone dwie ankiety za 1,80$ plus bonus 0,30 $ Wczoraj jeszcze udało się zaliczyć ankietę za 2,42 $ Mogę zlecać pierwszą wypłatę w marcu na 9$ Doszła wypłata z Clixsense RE: Grosz do grosza - Mój pierwszy dziennik pracy - Fox90 - 02-03-2016 22:10 A nie czasem w marcu? Ja dzisiaj po raz pierwszy miałem 3 ankiety i wpadły za nie 3$ i brakuje mi 50 cenciaków do mojej pierwszej wypłaty Na ayuwage wyklikałem w 5 dni te 5$ i powiedziałem sobie że będę klikał dalej jeżeli kasa od nich dojdzie bo niektórzy powoli zaliczają to do scamu. RE: Grosz do grosza - Mój pierwszy dziennik pracy - jola8000 - 02-03-2016 22:16 Faktycznie to już marzec W Clixsense trzeba być wytrwałym z czasem ankiet będzie przybywać A co do AyuWage to dzisiaj napisali komunikat o przejściowych problemach z ładowaniem strony, opóźnionych płatnościach ale wszystko powinno już wrocić do normy. Planują przywrócić cotygodniowe wypłaty. Ja klikam i nie poddaję się RE: Grosz do grosza - Mój pierwszy dziennik pracy - Fox90 - 02-03-2016 23:04 No to powiem Ci że mnie zmobilizowałaś! Zaczynam klikać dalej bo szkoda moich dolarów RE: Grosz do grosza - Mój pierwszy dziennik pracy - jola8000 - 05-03-2016 00:02 Na Clixsense codziennie wpadają po 2 ankiety, jest super. http://www.clixsense.com/?7785120 Dzisiejszy dzień a w Pending czeka 15$ ( od początku miesiąca) Na AyuWage czekam na wypłatę, napisałam tiketa może niebawem wypłacą i klikam dalej RE: Grosz do grosza - Mój pierwszy dziennik pracy - Fox90 - 05-03-2016 00:24 No na Clixsense istne szaleństwo, przedwczoraj 3 ankiety, wczoraj 2 i moja pierwsza wypłąta, a dzisiaj kolejne 3 ankiety(byłyby 4 ale z jednej jakoś wyleciałem ale nie załapałem za co bo byłem zaspany i 50 cenciaków w Clixgrid i w jeden dzień ponad 3$ to mój rekord A jak jest u Ciebie z taskami bo widzę że na nich też ładnie zarabiasz, jaki masz level? Trudne i długie masz zadania? A na ayuwage czekam do poniedziałku, jak w poniedziałem nie będzie wpłaty to napiszę im i już przestaje klikać bo ten ich wpis to chyba był po to żeby niektózy jeszcze chwile poklikali. RE: Grosz do grosza - Mój pierwszy dziennik pracy - jola8000 - 05-03-2016 13:16 W taskach w tej chwili jestem na 2 poziomie ale coś czuję,że spadnę na 1 Wczorajszy dzień był rewelacyjny, poklikałam jeszcze troszkę i oto efekty. Pierwszy raz taka kwota W Pending czeka 21,89 $ ( od początku miesiąca) Dzisiejsza szałowa wygrana RE: Grosz do grosza - Mój pierwszy dziennik pracy - Fox90 - 05-03-2016 15:33 Elegancko:rolleyes:Niezłe kwoty Ty tu zarabiasz |