![]() |
Dziennik - Forex - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik - Forex (/Temat-Dziennik-Forex-122827) |
RE: Dziennik - Forex - outdoor - 11-11-2015 17:41 dodaj że mamrcik gra na demo nie na real. RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 11-11-2015 17:59 (11-11-2015 17:41)outdoor napisał(a): dodaj że mamrcik gra na demo nie na real. przeciez to zadnej roznicy nie ma w dzialaniu systemu... to jak by ustawiac bukmacherke na kartce, ale nie puszczac kuponow i by ktos napisal, ze piszesz tylko sobie a nie obstawiasz ![]() ------------------------------------------------------------ Przy okazji kolejna pozycja weszła więc wrzucę tu ![]() Także ogólnie jestem 777,55 na plus ![]() jestem ciekawy kiedy skończy się tam dobra passa ![]() RE: Dziennik - Forex - outdoor - 12-11-2015 09:34 myslisz sie. bo jak napiszesz na kartce to nie ma elementu ryzyka i nie graja emocje no i nie ma strat ani zysków , zrozumiesz jak zagrasz na real RE: Dziennik - Forex - Domel32 - 12-11-2015 11:32 @outdoor, różnica jest między kontem real a demo, z tym że jak widać strategia autora poradnika jak na razie jest skuteczna ![]() Emocje związane z handlem na realu w takim przypadku, będą miały tutaj niewielki wpływ przy zawieraniu transakcji. Jeśli wiedziałbyś, że dana drużyna wygra lub strzeli gola i sprawdza się to w prawie wszystkich spotkaniach, to ryzyko i emocje są ograniczone do minimum (takie porównanie do bukmacherki ![]() Pozostaje tylko pytanie jak długo system będzie działał ? ![]() RE: Dziennik - Forex - outdoor - 12-11-2015 11:56 "Emocje związane z handlem na realu w takim przypadku, będą miały tutaj niewielki wpływ przy zawieraniu transakcji." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stary pewnie nawet nie grasz na forex "Jeśli wiedziałbyś, że dana drużyna wygra lub strzeli gola i sprawdza się to w prawie wszystkich spotkaniach, to ryzyko i emocje są ograniczone do minimum (takie porównanie do bukmacherki Smile)" skoro wiesz że dana druzyna wygrywa w prawie kazdy spotkaniach to czemu na nią nie stawiasz pieniedzy? wyboraz sobie ze postawisz i ta druzyna przegra czy nadal bedziesz taki pewny swoich wyliczeń? zreszta nie ma co tutaj dyskutowac nawet o tym , zagra marmocik na real to sam sie przekona ![]() RE: Dziennik - Forex - Domel32 - 12-11-2015 12:53 @up, gdybym wiedział, że dana drużyna wygra lub strzeli gola i prawie za każdym razem to się sprawdza, to uwierz mi, że nie miałbym problemów z postawieniem kasy na nią, a tym bardziej z emocjami ![]() Liczyłoby się tylko to, że wychodze na plus, a nie zwracałbym uwagi na jedną czy dwie porażki ![]() Obserwuje ten temat, bo mnie zaciekawił. Nie kupiłem poradnika kolegi, (być może kupie) nie wiem na czym ta strategia polega ale widzę, że działa i to mnie tylko interesuje. Nie sprawdzałeś a z góry zakładasz, że nie działa na real. Masz racje, nie ma co dyskutować ![]() PS. Czasami grywam na Forex ![]() RE: Dziennik - Forex - outdoor - 12-11-2015 13:01 Ja nie mówię, że nie działa na real. Mówię że gra na real różni się od gry na demo ponieważ dochodzą takie emocje jak nadzieja oraz strach. Zagrasz , wspomnisz moje słowa, gwarantuję. RE: Dziennik - Forex - Domel32 - 12-11-2015 15:30 Nadzieja oraz strach, to pojawiają się jeśli ktoś nie ma strategii na grę oraz odpowiedniego przygotowania a liczy na to, że szybko i łatwo zarobi miliony. A tak na marginesie wkrótce jest webinar w XM poświęcony Psychologii Tradingu 16.11.2015 godz. 20.00 zajrzyj to będziesz wiedział o czym mówię ![]() RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 12-11-2015 17:16 Outdoor kolego, tu chodzi o to, że system działa, a jak widać autor korzysta z metody od 2010 roku. ------------------------------------------------------------------------------------------------- No i wykrakałem ![]() ![]() ![]() ![]() Pozycja w plecy -1161,58 ![]() ![]() ![]() ![]() Także jestem ogólnie -417,55 zł . -------------------------------------------------------- Teraz widzicie jak ważne jest testowanie poradnika na demo, bo człowiek wszystkiego nie wie i popełnia błędy. Myślałem, że jakieś święto czy cuś. ![]() ![]() 25 grudnia,nowy rok i weekendy w te dni rynek forex jest zamknięty. RE: Dziennik - Forex - mireck - 12-11-2015 19:41 Przerwa tylko 10 min i już tyle w plecy?? |