Poradnik Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. (/Temat-Zarabiaj-grajac-agario-nic-nie-inwestujac-119967) |
RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - ScroX - 24-08-2015 10:05 Wygrałem sobie dzisiaj jeden turniej, zobaczyłem jakie nagrody są do wyboru i poszedłem dalej grać ( z myślą że prześle je zaraz jak skończę kolejne turnieje ) wchodzę później na nagrody a tam nie ma już takiej możliwości.. tak jakby nagrody już za wygrany turniej nie było ;< RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Pyczarka - 24-08-2015 10:20 A ile wam szły btc z gry na portfel? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Krashai - 24-08-2015 10:25 (24-08-2015 10:00)michu12345 napisał(a): wczoraj wygrałem sobie na serwerze oceanii i punkty dostałem po jakimś czasie lecz dzisiaj wygrałem już cztery gry a punktów brakZ oceanii widocznie nie ma pkt. (24-08-2015 10:05)ScroX napisał(a): Wygrałem sobie dzisiaj jeden turniej, zobaczyłem jakie nagrody są do wyboru i poszedłem dalej grać ( z myślą że prześle je zaraz jak skończę kolejne turnieje ) wchodzę później na nagrody a tam nie ma już takiej możliwości.. tak jakby nagrody już za wygrany turniej nie było ;<Odśwież stronę i powinien być. (24-08-2015 10:20)Pyczarka napisał(a): A ile wam szły btc z gry na portfel?Raz 2h raz cały dzień RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Pyczarka - 24-08-2015 10:38 (24-08-2015 10:25)Krashai napisał(a):(24-08-2015 10:20)Pyczarka napisał(a): A ile wam szły btc z gry na portfel?Raz 2h raz cały dzień I zarabiasz coś w tym kasynie? Edit. co do grania na Oceanii. Jak wygram to czekam te 15 sekund na restart i jeszcze ani razu nie miałem sytuacji żebym nie dostał pkt. RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Slight - 24-08-2015 10:45 (24-08-2015 10:05)ScroX napisał(a): Wygrałem sobie dzisiaj jeden turniej, zobaczyłem jakie nagrody są do wyboru i poszedłem dalej grać ( z myślą że prześle je zaraz jak skończę kolejne turnieje ) wchodzę później na nagrody a tam nie ma już takiej możliwości.. tak jakby nagrody już za wygrany turniej nie było ;< Spróbuj wylogować i zalogować się ponownie. @Oj przepraszam, już kolega wyżej odpowiedział. Mi również na Oceanii przyznaje punkty. RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - ScroX - 24-08-2015 10:45 Właśnie.. powiedz coś więcej o tym kasynie, jak to działa, jakie są szansę na podwojenie wygranej ( lub stracenie pkt ) Jest to po prostu loteria czy musisz zagrać w jakąś grę ( hazardową ) ? @ Dzięki jednak działa + Reputy dla was RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Tidus - 24-08-2015 10:59 Odpaliłem sobie to raz dla sprawdzenia, dziwne. wszyscy mi ślą w, nawet małe glutki, ale nie wiem czy to ktoś z ZC czy tak o po prostu chce być moim teammate xD ogolnie na tym turnieju grało z 5 osób, co sobie ostro pomagały, tzn. jak ktoś kogoś gonił to all in na jednego z nich, a potem oddawał kolegom, nie ma co ale ogólnie fajne fajne RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Krashai - 24-08-2015 11:18 (24-08-2015 10:45)ScroX napisał(a): Właśnie.. powiedz coś więcej o tym kasynie, jak to działa, jakie są szansę na podwojenie wygranej ( lub stracenie pkt ) Jest to loteria, ale w trakcie tej loterii mogą wejść Ci darmowe gry na których co najmniej pomnożysz wpłatę 10x. RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Dan14NR - 24-08-2015 11:25 Ktoś jeszcze zarobił coś na tej metodzie? RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Krashai - 24-08-2015 11:37 Jeżeli chcecie więcej bitcoinsów do gry to zapraszam na stronę http://epay.info/rotator/546862 na ktróej można zbierać darmowe btc a co najważniejsze pomnażać je. 1. Zaloguj się za pomocą adresu porfela bitcoin: 2. Po zalogowaniu się wejdźcie tu http://epay.info/rotator/546862 a następnie klikajcie visit. 3. Po nazbieraniu bitcoinsów można je pomnaża, grając w muliply (najbardziej opłacalny sposób) : |