LeadSales.pl - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: LeadSales.pl - Oficjalny temat (/Temat-LeadSales-pl-Oficjalny-temat-118746) |
RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - warinka - 02-08-2015 20:48 Hi, a jak to u Was z wypłatami w bitcoin? Ponoć w Polsce to nie jest uważane za pieniądz i nie możecie się z tego rozliczyć? Więc na jakich zasadach to będzie działało? Wypłaty będą szły z Waszego prywatnego portfela? RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - LeadSales - 02-08-2015 21:13 (02-08-2015 20:48)warinka napisał(a): Hi, a jak to u Was z wypłatami w bitcoin? Ponoć w Polsce to nie jest uważane za pieniądz i nie możecie się z tego rozliczyć? Więc na jakich zasadach to będzie działało? Wypłaty będą szły z Waszego prywatnego portfela? Na razie jest to zamysł, w przyszłości jak wprowadzimy wszystkie najważniejsze rzeczy będziemy zakładać portfel Bitcoin. RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - BennQu - 02-08-2015 21:21 Co do serwisu 100% Polecam, nigdzie nie widziałem tak miłej i ogarniętej Administracji, pomogą z każdym problemem, doradzą. Naprawdę cud Polecam RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - wojtek113 - 03-08-2015 09:38 Jeden z programów konwertuje podobnie jak na innych serwisach, mam troche zastrzeżenia co do szpiega, proponował bym tego wywalić a wrzucić v1 z 4lead o wiele lepiej konwertował RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - Lotheo - 03-08-2015 09:53 A program streamowy? RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - warinka - 03-08-2015 10:24 Pomyślcie poważnie nad btc dodajcie jakąś "simple" pustą ofertę mogę doradzić jakby to miało wyglądać żeby konwertowalo dobrze ! RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - nicooo - 03-08-2015 10:27 Brakuje kilku fajnych programów , ja niestety serwisu nie przetestuję.. RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - LeadSales - 03-08-2015 11:36 (03-08-2015 10:27)nicooo napisał(a): Brakuje kilku fajnych programów , ja niestety serwisu nie przetestuję.. Proszę określić jakie programy widziałby Pan w naszym serwisie i postaramy się je jak najszybciej wprowadzić RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - warinka - 03-08-2015 13:22 pusta oferta, pobieranie, formularz zgłoszeniowy - bez żadnych obrazków - najlepiej wycentrowane na środek strony, proste a zarazem ładne input boxy i przycisk submit. ilość inputów do ustalenia, rozmiary nagłówków od h1 do h6, możliwość wstawienia obrazka według uznania w dowolnym miejscu, bądź pod pierwszym nagłówkiem, możliwość dodania pól opcji typu checkbox lub radio, background do ustalenia(hover scale bg bądź repeat) pusta oferta jak i formularz mogę przedstawić wizualnie RE: LeadSales.pl - Oficjalny temat - Pasza dla konia - 03-08-2015 13:46 W programie e-doladowania regulamin zlewa się z tłem |