Propozycje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireSub (/Forum-FireSub-390) +---- Wątek: Propozycje (/Temat-Propozycje-117131) |
RE: Propozycje - hunterpl444 - 21-07-2015 07:47 Proponował bym udogodnienia takie jak ma konkurencja jeżeli chodzi o Filmy Dany link referencyjny który umieszczam na stronie z filmami po kliknięciu u mnie w dany film przekierowuje do was i tworzy automatycznie u was w bazie link z tym samym tytułem po czym mogę modyfikować link wstawić zajawkę, komentarze. Było by to super rozwiązanie dla osób które mają kilka tysięcy filmów na stronie RE: Propozycje - DzejkobPL - 21-07-2015 23:09 Proponuję usunąć przy powiadomieniach GG część tekstu, przekreśloną na czerwono i zamiast niej ewentualnie wstawić nazwę programu z jakiego wpadł lead. RE: Propozycje - Kiljan - 22-07-2015 01:19 (21-07-2015 07:47)hunterpl444 napisał(a): Proponował bym udogodnienia takie jak ma konkurencja jeżeli chodzi o Filmy Możesz dokładniej opisać co masz na myśli "po kliknięciu u mnie w dany film przekierowuje do was i tworzy automatycznie u was w bazie link z tym samym tytułem po czym mogę modyfikować link wstawić zajawkę, komentarze" co znaczy dokladniej to klikniecie w film (07-07-2015 13:22)domis napisał(a): Wycieczkę kiedyś testowałam z pustą, wypadła średnio dość Zachęcamy do jak najszybszego opisu odnośnie postbacku, jak dokładniej tutaj to widzisz ponieważ właśnie szykujemy v2 Na chwilę obecna w fs v2 będzie: • System bonusów za leady(ręcznie aktywowane przez użytkownika, może być aktywny tylko jeden bonus, każdy bonus działa 1h, bonusy resetowane o północy): 1. 10 leadów - 2% 2. 20 -3% 3. 50 -4% 4. 100 - 5% 5. 200 - 6% 6. 300 - 7% 7. 400 - 8% 8. 500 - 9% 9. 600 - 10% • System kodów promocyjnych: możliwość wpisania ich w panelu użytkownika. Kody mają polegać na generowaniu w panelu admina kodów, które mogą podnieść stawkę np. na 10zł w subach na 1/2/.../24h lub wiecej(wyrazone w godzinach) tak samo w przypadku procentowego podniesienia stawki. • Zmiana systemu poleconych: polecony może sam podpiąć się do mentora w panelu lub odpiąć(podając login), każdy kto chce mieć mentora sam ustawia ile procent od kazdego leada oddaje mentorowi, mentor u siebie musi widzieć ile procent daje mu polecający. • Przycisk do zgłoszenia się po większą stawkę, można korzystać raz na tydzień • Dodać możliwość bannera-rotatora z naszymi programami w panelu usera, wraz z kodami do wrzucenia na strone • W panelu dodatkowa opcja ustawienia dodania przycisku pod polem na wpisanie kodu, w ustawieniach w panelu możliwość ustawienia 1 stawki i drugiej, czyli dla przykladu jest stawka 25zl, przycisk, jest 19, kolejny raz, jest 10 i dalej juz takiego przycisku nie ma. Max 2 dodatkowe stawki, ma to być funkcja dla premium przy tekście " nie możesz wysłać tego smsa? Spróbuj na inny numer" i wtedy ta niższa stawka Więc jeśli macie kolejne propozycje to serdecznie zapraszam, do końca tygodnia zbieramy wszystkie propozycje, żeby wdrożyć je w v2. RE: Propozycje - DaviD1997PL - 22-07-2015 11:04 Już nie mogę się doczekać !! RE: Propozycje - minion2 - 22-07-2015 12:22 Pisales kiljan ze skiny konwersja ogolna 10% około, najwięcej z wszystkich programów, wiec proponuje dodać program "Wygraj klucze" do skrzynek cs:go. Myślę, że podobnie by konwertował, licze na wprowadzenie RE: Propozycje - Kiljan - 22-07-2015 13:02 Nowe programy pojawią się po v2, chcemy v2 przygotować jak najlepiej dla Was, żeby poruszanie się po serwisie było jak najprostsze i intuicyjne RE: Propozycje - minion2 - 22-07-2015 13:06 A dodacie opcje w stylu TOP 15 z możliwością ukrywania nicku? Coś jak hot****, calkiem fajna opcja RE: Propozycje - aero2 - 22-07-2015 14:00 Przydałaby się opcja sprawdzania zyskowności w panelu i gdy byłaby jakaś zyskowność to automatycznie podwyższyłoby nam stawkę. RE: Propozycje - Kiljan - 22-07-2015 15:41 (22-07-2015 14:00)aero2 napisał(a): Przydałaby się opcja sprawdzania zyskowności w panelu i gdy byłaby jakaś zyskowność to automatycznie podwyższyłoby nam stawkę. Wtedy stawka by Wam spadała we wtorki, czwartki, soboty i niedziele, więc to by była lekka głupota Odp: Propozycje - jupp82 - 22-07-2015 17:00 Wprowadzenie nizszej stawki premium jak Klint nie ma tego hajsu na koncie i moze wybrac tansza opcje mysle mija sie z celem Beda klikac az usluge za 30 dostana za 2 zeta/darmoszke/. Nie badzmy az tak pazerni na ten hajs. Moze lepiej tak Premium za 30 zeta -nie ma kasy na koncie- klika- mozliwosc subskrybcji 3x10 zeta i automatyczna zgoda na pobranie kasy w momenie doladowania. Dzialac tak aby kasa sie zgadzala to chyba podstawa.Jest tu pułapka zmiany nr tel po subskrypcji ale chyba nie zmienia sie tak szybko numerow prywatnych. |