![]() |
Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK (/Temat-Zarabianie-na-sieciach-afiliacyjnych-II-PORADNIK-117066) |
RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - harley15 - 31-12-2015 14:35 Witam. Czy metody są nadal aktualne i da się z nich trochę zarobić? RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Giorgios - 01-01-2016 12:50 podbijam pytanie ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Peteszn - 02-01-2016 21:58 Potwierdzam, poradnik dalej aktualny. Idzie na tym spokojnie zarobić ( zależy tylko i wyłącznie od czasu który poświęcimy i zaplecza jakie sobie zrobimy), jak jesteście do tego kreatywni to nie macie co się martwić ![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Czaq - 03-01-2016 13:04 Jak wygląda sytuacja z konkurencją? Czy metoda jeszcze ma sens? A jeżeli ma to czy będzie miala przez najbliższe 2-3miesiące? RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Pmxq - 03-01-2016 13:33 @[Czaq] metod działania jest kilka, dzięki aktualizacjom staram się odświeżać poradnik i rzucać na niego inne światło, prawda jest taka, że sporo osób kupując poradnik, tak jak to mówiła mi jedna z osób myślało że kupią "złoty środek" i hajs będzie wpadał sam, a ja z góry uprzedzam że tak nie jest i nie będzie, żeby zarobić trzeba pracować ( no ale zarobek jest w 100% pewny, nie ma opcji żeby ktoś pracował i nie zarobił $$ ). Oczywiście, metody będą jeszcze aktualne przez dłuugi czas, a nie trudno zmodyfikować je na własny sposób lub wpaść na coś własnego ( co pokazały mi już niektóre osoby ) ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Bidbar96 - 11-01-2016 17:32 100% akceptacji "leadów" w sieciach czy 50/50? ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - vd9 - 11-01-2016 19:14 Prośba do autora poradnika. Oczyść proszę nieco skrzynkę. Chciałem wysłać PW. RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Pmxq - 11-01-2016 20:51 @[Bidbar96], nie ma żadnych cięć jeżeli postępujesz zgodnie z moimi radami i poradnikiem ![]() @[vd9] skrzynka się zapchała ale już wyczyszczona, także możesz pisać ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - surfer0700 - 12-01-2016 20:40 @[Pmxq] sposób nadal aktualny? cały czas działa? Jak zarobki? nie zmniejszyły się przypadkiem? Sporo osób korzysta już z poradnika. RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Pmxq - 13-01-2016 00:22 (12-01-2016 20:40)surfer0700 napisał(a): @[Pmxq] sposób nadal aktualny? cały czas działa? Jak zarobki? nie zmniejszyły się przypadkiem? Sporo osób korzysta już z poradnika. owszem, aktualny, aktualizacjami staram się odświeżać całość ![]() ![]() ![]() Jest też grono ludzi którzy kontaktują się ze mną od czasu do czasu i zarabiają ![]() |