Wezwanie do prokuratury. Bac się? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Wezwanie do prokuratury. Bac się? (/Temat-Wezwanie-do-prokuratury-Bac-sie-116511) |
RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - Loris - 23-06-2015 17:29 (23-06-2015 16:36)Pasza dla konia napisał(a):(23-06-2015 16:35)Loris napisał(a): A może wyłudziłeś jakieś pieniądze przez internet? u mnie to był wjazd na chate ok. 5:00 rano i do prokuratury doprowadzenie, oczywiście za suby Olałem 2 pisma RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - Pasza dla konia - 23-06-2015 17:30 Jeżeli piszesz, że akurat Ty wygrałeś ten konkurs to też nic za to zrobić nie mogą. Przecież spam linkami do subów można podciągnąć pod ten paragraf. RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - domin_dz - 23-06-2015 17:30 (23-06-2015 17:23)Mercz napisał(a): Nie koniecznie. jeśli nie promuje fake content i jest to legalne - to czemu by miał dostać? Promuje w dobrym miejscu - ma do tego prawo. A resztą serwis się zajmuje i regulamin. Masz racje, jeżeli to jest real content - legalny - to wtedy działasz legalnie. Ale promując te fake streamy, pliki i facebook viewery to może być różnie interpretowane przez sąd, policję i prokuraturę więc tak na prawdę żaden prawnik nie jest w stanie ocenić jak to będzie wyglądało w razie podjęcia kroków prawnych - może tylko stanąć w obronie. Serwisy z filmami też miały być nietykalne no bo przecież regulamin a wiadomo jak teraz się za to wzięli. Kaszubski też myślał, że jest nietykalny. Pobieraczek to samo. Dużo by wymieniać takie przykłady. Nic co polega na cwaniactwie nie trwa wiecznie. RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - Mercz - 23-06-2015 17:33 (23-06-2015 17:30)domin_dz napisał(a):(23-06-2015 17:23)Mercz napisał(a): Nie koniecznie. jeśli nie promuje fake content i jest to legalne - to czemu by miał dostać? Promuje w dobrym miejscu - ma do tego prawo. A resztą serwis się zajmuje i regulamin. Można dać autentyczny film, wiele serwisów ma taką możliwość i wtedy mamy real content nadal Co racja, to racja. Tym bardziej działalność na NK, bo to już któraś taka sytuacja o której czytam RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - domin_dz - 23-06-2015 17:42 (23-06-2015 17:29)Loris napisał(a): Olałem 2 pisma Weź przestań nabijać te posty takimi wymyślonymi pierdołami. Myślisz, że ktoś uwierzy w twoją gangsterkę? RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - Scientist. - 23-06-2015 17:42 (23-06-2015 17:23)marcel_kk napisał(a):(23-06-2015 16:26)flown napisał(a): W ogóle może to przebierańcy? Masz tam jakieś pieczątki czy podpisy? Może kumple robią sobie z ciebie jaja czy coś? To bardzo źle że nie było pierw policji i od razu prokuratura? W takiej kopercie ot otrzymałem, musiałem podpisać. Nie wiem co mam robić na prawde RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - domin_dz - 23-06-2015 17:46 Weź się w garść, płaczesz przynajmniej tak jakbyś miał się wstawić do ZK na odbycie kary 25 lat pozbawienia wolności. Jesteś chłop czy baba? ;D RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - Mercz - 23-06-2015 17:46 (23-06-2015 17:29)Loris napisał(a):(23-06-2015 16:36)Pasza dla konia napisał(a):(23-06-2015 16:35)Loris napisał(a): A może wyłudziłeś jakieś pieniądze przez internet? u mnie to był wjazd na chate ok. 5:00 rano i do prokuratury doprowadzenie, oczywiście za suby Jak napisalem wczesniej: Męczy mnie Twoje pisanie. Z czego zauważyłem po Twoich postach, to TY ZARABIASZ OKOŁO 1000 ZŁ DZIENNIE, są konkursy / promocje ZAWSZE ZDOBYWASZ DZIWNE ILOŚCI (np 6, a wszyscy 3) i inne dziwne rzeczy. Na subach zbijasz miliony i Ci policja wjeżdza na chate, czego Ty w życiu nie miałeś w tym internecie i przez niego? I do tego gangster widzę, a że nie toleruje gangsterów - to zgłosiłem. Co do Scientist - jak Ci pisałem na PW. Jeśli Ci to pomoże - dzwon tam gdzie chciałeś, pogadaj - ona zawsze będzie po Twojej stronie. Może to Ci pomoże z tym strachem Czy dobrze, czy źle, to Ci nawet nie powiem, bo raczje dziwne. Aczkolwiek i tak się zdarza. RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - Pawel1178 - 23-06-2015 19:25 8 stron spamu i idiotycznych postów ... po co stresujecie chłopaka na zapas ... najwięcej się dowiesz jak pójdziesz i się stawisz tam gdzie Ci każą na forum nikt nie miał takiej sytuacji i dlatego wszyscy tacy hop do przodu a jak by dostali podobne pisemko byli by obsrani. Tak więc po wszystkim napisz nam jeżeli będziesz miał ochotę co wynikło z wezwania i czy faktycznie było tak strasznie. RE: Wezwanie do prokuratury. Bac się? - szykiryki - 23-06-2015 19:35 Tak jak pisze Paweł- idź w piątek i będziesz wszystko wiedział. Pierwsze spotkanie i tak będzie typowo "informacyjne", wszystkiego się dowiesz, zadadzą Ci kilka pytań i tyle. Z mojej sezonowej pracy w sądzie rejonowym wiem, że przełożenie terminu na wcześniejszy nie ma racji bytu i prawdopodobnie nie przejdzie (możesz przełożyć na "później" dokumentując nieobecność stosownym zwolnieniem itp.) p.s. mam w piątek urodziny, więc zrób mi miły prezent i oznajmij, że skończy się na niewinnej sankcji . Powodzenia! |