Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) (/Temat-Zarabianie-na-pobieraniu-aplikacji-z-Google-Market-1-2-za-1-116332)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - CRUZA - 30-06-2015 22:28

Na tą chwile działa program pod naturalne pobrania czy nie?

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - Damkofr - 30-06-2015 22:56

(30-06-2015 22:13)dekiel123 napisał(a):  Ja straciłem 50$ Smile

"Mobile Game Offer Wall" zmusiło Any.TV do anulowania zaliczonych pobrań z IP powszechnie znanych jako udostępnione dla ludzi prze VPN itp...

Z tego co wiem Any.TV dokonało już wypłat (na Freedom dostałem), z tych oferty nie. Obawiam się że do puki nie zakończy się sprawa z "Mobile Game Offer Wall" wypłat nie będzie bo i Any.TV nie dostanie zapłaty od "Mobile Game Offer Wall".

Jak chcecie mogę dołączyć dowód wypłaty od Any.TV (Freedom).
Temat jest i tak praktycznie wyczerpane więc odbiegne od tematu. Dużo zarabiasz na freedom na czym to polega i czym różni się od adsense?

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - dekiel123 - 01-07-2015 00:38

(30-06-2015 22:56)Damkofr napisał(a):  
(30-06-2015 22:13)dekiel123 napisał(a):  Ja straciłem 50$ Smile

"Mobile Game Offer Wall" zmusiło Any.TV do anulowania zaliczonych pobrań z IP powszechnie znanych jako udostępnione dla ludzi prze VPN itp...

Z tego co wiem Any.TV dokonało już wypłat (na Freedom dostałem), z tych oferty nie. Obawiam się że do puki nie zakończy się sprawa z "Mobile Game Offer Wall" wypłat nie będzie bo i Any.TV nie dostanie zapłaty od "Mobile Game Offer Wall".

Jak chcecie mogę dołączyć dowód wypłaty od Any.TV (Freedom).
Temat jest i tak praktycznie wyczerpane więc odbiegne od tematu. Dużo zarabiasz na freedom na czym to polega i czym różni się od adsense?

W porównaniu do opisywanych tutaj serwisów zarobkowych to mam z tego dużo. Mam kontakt z ludźmi (moja konkurencja) którzy zarabiają na tym nawet około 10k PLN
miesięcznie.

W adsense praktycznie nie ma kontaktu z Google (YouTube), a Freedom jest pośrednikiem i w razie problemu można się kontaktować przez nich z Google (YT). Udział w zysku do 95% (ja zdobyłem te 95% więc to prawda). Filmy automatycznie zarabiają bez weryfikacji. Wyższe stawki. Pomoc w promowaniu filmów. Content ID. I inne...

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - ooxoo - 01-07-2015 14:10

U mnie PAYOUT (2015 YTD) jest taki jak był, nic nie ubyło.
Szkoda, że wypłacić nie mogą :/

@Edit
Niestety muszę czekać jeszcze miesiąc do wypłaty, bo nowi użytkownicy tak mają...

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - dekiel123 - 01-07-2015 21:02

(01-07-2015 14:10)ooxoo napisał(a):  U mnie PAYOUT (2015 YTD) jest taki jak był, nic nie ubyło.
Szkoda, że wypłacić nie mogą :/

@Edit
Niestety muszę czekać jeszcze miesiąc do wypłaty, bo nowi użytkownicy tak mają...

Jak to nowi?

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - ooxoo - 01-07-2015 22:10

Sry może nie nowi. "The payments of Freedom! / Any. TV has a 2 month-delay. I recommend you to wait for those 2 months to be over and then we will pay you Big Grin More payment data can be found on the dashboard and our FAQ Big Grin" <- wiadomość od supportu.

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - dekiel123 - 04-07-2015 09:21

(01-07-2015 22:10)ooxoo napisał(a):  Sry może nie nowi. "The payments of Freedom! / Any. TV has a 2 month-delay. I recommend you to wait for those 2 months to be over and then we will pay you Big Grin More payment data can be found on the dashboard and our FAQ Big Grin" <- wiadomość od supportu.

No to niestety jest tak samo jak na Freedom :/
Tam jest to zrozumiałem - bo tyle trwa weryfikacja reklam... ale tutaj...

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - jamroczik - 05-07-2015 00:28

A czy nie jest tak, zę poza zmianą IP które robicie trzeba też zmieniać konto google (lub musi byc ono zweryfikowane)?

RE: Zarabianie na pobieraniu aplikacji z Google Market (1$-2$ za 1) - ooxoo - 08-08-2015 17:02

I jak z wypłatami? Ktoś dostał?