![]() |
[Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. (/Temat-Poradnik-Zarabiaj-duze-pieniadze-dobrze-sie-przy-tym-bawiac-116313) |
RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - EpicBlank - 25-06-2015 21:22 Podaje jeszcze 5 alternatywnych stron, na każdej ze stron produkt schodzi równie szybko. Produkt można sprzedawać zarówno w Polsce jak i zagranicą. W tej chwili nikt nie narzeka na to że produkt nie schodzi, konkurencji tutaj nie ma więc produkt będe sprzedawał jeszcze najpewniej do poniedziałku lub wtorku, chyba że coś sie zmieni ![]() RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - mecyj - 26-06-2015 06:09 Witam.Wchodzę w To.Proszę o dane do zapłaty na PW. RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - nitram - 26-06-2015 09:03 Odpisz na PW RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - EpicBlank - 26-06-2015 13:35 Nitram, nie dostałem wiadomości :/ mógłbyś napisać jeszcze raz? RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - Ando - 26-06-2015 14:18 No więc tak. Kupiłem, przeczytałem i jakoś zaczęło się kręcić. Nie są to oczywiście miliony ale zwrot gwarantowany na 100%. Miałem pewne problemy na początku ale Epic wszystko wyjaśnił mi na gg. Jeśli ktoś chce dorobić w wolnym czasie i nie boi się pracy (u mnie wychodzi jakoś 7zł/h) to śmiało brać i się nie zastanawiać! Dodam jeszcze że praca jest przyjemna i wiąże się z niezłą zabawą. ![]() RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - siemasz - 26-06-2015 14:33 Zastanawia mnie tylko kwestia sprzedaży tego produktu. Spotykałem się z sytuacją, gdzie wystawienie czegoś na Allegro w konkurencyjnej cenie automatycznie skutkowało mailami od konkurencji, że jeśli nie usunę aukcji wyślą donos do Urzędu Skarbowego i nie wiadomo gdzie jeszcze, bo nie mam Działalności Gospodarczej. Oczywiście większość pewnie tylko tak straszy, ale nie wiadomo, czy nie trafi się faktycznie na jakiegoś oszołoma i tylko narobi mi problemów takim donosem. RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - EpicBlank - 26-06-2015 15:15 Wiele razy zaniżałem ceny, tak by mój produkt sprzedał się jak najszybciej. Nigdy jednak nie dostałem takiego maila ![]() Jeśli się jednak boisz o coś takiego to wystarczy skorzystać z innej podanej w poradniku strony lub napisać "cena do negocjacji" i dopiero podczas negocjacji zaniżyć cene ![]() RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - Krzysiek-PL - 28-06-2015 14:17 Produkt nadal aktualny? RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - EpicBlank - 28-06-2015 15:16 Tak ![]() RE: [Poradnik] Zarabiaj duże pieniądze dobrze się przy tym bawiąc. - EpicBlank - 28-06-2015 22:46 Ponieważ widze że są osoby które mają problemy z drugim sposobem, w tej wysyłam sam poradnik, bez pierwszej aktualizacji. Przypominam tym samym że jutro lub we wtorek pojawią się jeszcze dwie aktualizacje, zapraszam do obserwowania tematu ![]() |