adiros - oszust na potęge - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: adiros - oszust na potęge (/Temat-adiros-oszust-na-potege-116046) |
RE: adiros - oszust na potęge - ShuQi - 15-06-2015 23:19 Moim zdaniem to jest naciągnięcie i to spore, jak wyżej Hybrid, kupujemy kontakt po to aby z niego skorzystać, nie po to aby zapisać sobie np numer telefonu i go po prostu mieć. Jeżeli kupiłbym numer telefonu prezydenta miasta Rzeszowa to chciałbym aby to faktycznie był jego numer i z niego korzystał aktywnie, a nie numer którego nie używa od miesiąca, czy numer do jego sekretarki :> Tutaj dokładnie by trzeba było przytoczyć co pisaliście, bo jest ogromna różnica "sprzedam Ci kontakt do osoby która handluje apkami" a zdaniem "sprzedam Ci kontakt do osoby która sprzeda Ci apke" Nie dziwię się że autor postu się wkurzył bo po prostu został wydymany i tyle, jest to żerowanie na innych, być może na głupocie Tak czy siak, wystarczy że sprzedawca napisał chociaż jedno zdanie zapewniające o tym że kupujący dostanie to czego chce(za te 300 zł) i jest w D.U.P.I.E. RE: adiros - oszust na potęge - adiros - 15-06-2015 23:19 (15-06-2015 23:15)melkao napisał(a): Dlatego grzecznie jutro pójdę do urzędu skarbowego i przedstawię np fakt zakupu wirtualnej rzeczy za której paragonu ani rachunku nie dostałem, masową sprzedaż wirtualnych towarów o wartości kilku tysięcy z której nie da się rozliczyć bez DG...a ta osoba je sprzedawała..masowa sprzedaż... ciekawe bardzo ciekawe ja cwaniacze? to ty robisz z siebie idiote i brednie wypisujesz. Wierz mi, że gdybyś mnie przeprosił i się miło zachował za te tutaj pierdolenei to bym Ci oddał lepiej być gburem RE: adiros - oszust na potęge - ShuQi - 15-06-2015 23:21 A co do kontroli US konta paypal to będzie ciężko Bo to nie takie proste "Dzień dobry mamy zgłoszenie dawaj pan hasło i login jak nie to 5 000 mandatu" To wszystko działa bardzo długo, paypal nie koniecznie będzie chciał dać dane o transakcji, jak nie da to sprawę można skierować do sądu a to kolejne miesiące itd RE: adiros - oszust na potęge - adiros - 15-06-2015 23:21 (15-06-2015 23:19)ShuQi napisał(a): Moim zdaniem to jest naciągnięcie i to spore, jak wyżej Hybrid, kupujemy kontakt po to aby z niego skorzystać, nie po to aby zapisać sobie np numer telefonu i go po prostu mieć. najpierw trzeba podpisać umowe i to u notariusza, bo taka recznie wydrukowana nie ma zadnych wlasnosci prawnych. Po 2 dosatal on numer osoby co jzu sprzedala kolo 200 apliakcji, wiec sory... RE: adiros - oszust na potęge - melkao - 15-06-2015 23:21 Ja mam cię przepraszać za to że mnie wydymałeś na 300zł? szczyt absurdu chyba osiągnąłeś.. RE: adiros - oszust na potęge - Lotheo - 15-06-2015 23:21 Przeproście się, obaj dla spokoju przyznajcie do błędu, a autor wątku odzyska hajs na PP i po sprawie. Na prawdę nie potraficie wyciągnąć ręki do siebie na zgodę? Niestety, ale 50% Polaków nigdy nie dorośnie do pewnego poziomu i nie ustąpi. Chcesz odzyskać hajs? Schowaj dumę do kieszeni i to załatw. Twierdzisz, że go "upierdolisz" bo masz jaja? Ogarniętego i wartościowego człowieka poznaje się po czymś innym niż hardość na internecie. Pokaż, że jesteś mądrzejszy, a odzyskasz swój hajs i po problemie. RE: adiros - oszust na potęge - adiros - 15-06-2015 23:22 (15-06-2015 23:21)ShuQi napisał(a): A co do kontroli US konta paypal to będzie ciężko Bo to nie takie proste "Dzień dobry mamy zgłoszenie dawaj pan hasło i login jak nie to 5 000 mandatu" To wszystko działa bardzo długo, paypal nie koniecznie będzie chciał dać dane o transakcji, jak nie da to sprawę można skierować do sądu a to kolejne miesiące itd a w każdym sadzie przegra i zaplaci potworne pieniadze za rozprawy RE: adiros - oszust na potęge - DTM08 - 15-06-2015 23:22 a jak sprzedający odda te 300zl to co? kupujący może okazać się cwaniakiem, mając 300zl w kieszeni i kontakt z którego będzie mógł korzystać. RE: adiros - oszust na potęge - adiros - 15-06-2015 23:23 (15-06-2015 23:21)Lotheo napisał(a): Przeproście się, obaj dla spokoju przyznajcie do błędu, a autor wątku odzyska hajs na PP i po sprawie. Na prawdę nie potraficie wyciągnąć ręki do siebie na zgodę? ale ja juz powiedzialem, ze jak mnie przeprosi to klikne refunda kasy ) RE: adiros - oszust na potęge - melkao - 15-06-2015 23:23 Przepraszam Czekam na kase |