![]() |
Traffic Monsoon + PLS + Udimi - Dziennik Pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Traffic Monsoon + PLS + Udimi - Dziennik Pracy (/Temat-Traffic-Monsoon-PLS-Udimi-Dziennik-Pracy-115803) |
RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 20-08-2015 09:58 +11,01$ ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 22-08-2015 10:08 +22,43$ I doszła jedna paczuszka ![]() ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 23-08-2015 09:15 +10,88$ ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 25-08-2015 21:18 +26,79$ ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 26-08-2015 12:01 500$ - KOLEJNY PRÓG PRZEKROCZONY !!! Mój cel na dzisiaj to dojść do 50 paczek (active sharing positions) co da mi 50$ dziennie, a później już tylko z górki... 100, 200.... tutaj nie ma limitów, możesz zarabiać ile chcesz ! Jeżeli chcesz spróbować, dowiedzieć się jak to działa napisz do mnie, a poprowadzę Cię "za rękę" przez cały proces po którym będziesz mógł zacząć zarabiać przez internet. Uwierz, że w internecie jest MASA sposobów na zarobek trzeba tylko umieć je dostrzec i wykorzystać. Ja dopiero zaczynam, a zobacz ile już udało mi się zrobić. Dla niektórych może to być mało, niektórzy mogą twierdzić że to oszustwo, itp - do niczego Was nie namawiam, daję tylko możliwość z której jeżeli chcecie to skorzystacie, a jeżeli nie - to nie ![]() Dla mnie jest to dużo bo wiem że to dopiero początek i z odpowiednim nastawieniem mogę zdziałać dużoo więcej, a nastawienie mam pozytywne jak NIGDY ![]() Dodatkowo dla chętnych mam sposób jak w prosty sposób zarobić 500 zł nie inwestując ani grosza. Link do rejestracji w programie: https://goo.gl/TKlrN6 ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 28-08-2015 11:17 +20.91$ ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Okazzi - 28-08-2015 12:33 Gratuluję zarobków! ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 28-08-2015 21:29 Dotychczas nie przykładałem się zbytnio do rozwoju, reinwestowałem jedynie wszystkie środki, poza kilkoma przypadkami gdzie potrzebowałem dolarów na inwestycje w innych programach. Teraz zamierzam ostro wziąć się za promowanie programu, założyłem już fp dotyczący zarobku w sieci, wchodzę do nowego programu gdzie dostanę gotowy tunel, dzięki któremu będzie mi wpadać od 3 poleconych w górę w tydzień. Tunel kosztuje 18$ jednorazowo więc myślę, że to dobra inwestycja. Od 1 września zamierzam poświęcać na biznes internetowy przynajmniej 3h dziennie i wszystko dokładnie planować. Pozdrawiam i niebawem dodam kolejnego screena. Zainteresowanych współpracą, bądź też tunelem standardowo proszę o kontakt na PRIV ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 30-08-2015 10:52 + 22,34$ Ten tydzień był bardzo udanym tygodniem. Byłem na szkoleniu jak zarobić 500 zł w jeden dzień. W pierwszy dzień zarobiłem 360 zł, ale wypłata jest raz w miesiącu więc czekam ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Okazzi - 30-08-2015 11:19 Zadam jeszcze jedno pytanie, mentorujesz w TM? ![]() |