![]() |
[Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat (/Temat-Poradnik-Dobre-zarobki-dlugotrwaly-automat-114690) |
RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - rozekrr - 31-05-2015 16:47 A mi też jakoś nie idzie. Od 24h tylko 4 leady i jakoś mało ludzi wykonuje ofertę. Tekst mam raczej dobry, bo pisany własny na wzór z poradnika. @[zjadamkredki] może jakieś screeny dniówek? Serwisy tylko z poradnika? Bo nie uwierzę ![]() P.S. Ja dodałem również chyba na 4 serwisy z po za poradnika. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - zjadamkredki - 31-05-2015 16:51 (31-05-2015 16:47)rozekrr napisał(a): A mi też jakoś nie idzie. Od 24h tylko 4 leady i jakoś mało ludzi wykonuje ofertę. Wcześniejsze zarobki wstawiałem jak mi się poradnik zwrócił. Teraz jak konkurencja duża to i konwersja kiepska, ale ofensywnie do przodu. ![]() Serwisy na jakich działam są spoza poradnika RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - rozekrr - 31-05-2015 16:52 No widzisz czyli konkurencja niszczy zarobki ![]() A już myślałem że ja coś robię źle, dziwne że nawet na własnych wyszukanych serwisach nie konwertuje prawie nic... RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - zjadamkredki - 31-05-2015 16:56 Jakby idioci nie spamowali to by ładnie szło... RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Tyrkijt - 31-05-2015 17:00 @[zjadamkredki] : Takie są suby ![]() ![]() Przygoda z poradnikiem u mnie wygląda póki co tak: ![]() RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - zjadamkredki - 31-05-2015 17:03 Ale tracą na tym również Ci co stosują metodę deb*lnego spamu. Często spotykałem się z tym, że nawet przykładowego tekstu ScroX'a nie zmienili ![]() RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Tyrkijt - 31-05-2015 17:05 Oni nie mają o tym pojęcia, kupili poradnik i nic nowego nie wymyślą. Kopiuj/wklej. Tak jest według nich najprościej i wydaje im się, że na tym zarobią miliooony ![]() RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - rozekrr - 31-05-2015 17:11 Dlatego uważam że dla takich debi*i nie warto sprzedawać poradnika, bo wiadomo że będzie kopiuj/wklej. Tak było od zawsze. Poradnik należy sprzedać osobie która coś już zarobiła aby nikt na tym nie tracił. A jak kupują go "świeżaki" to mamy efekty, jakie mamy ![]() RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - broofie - 31-05-2015 17:11 (31-05-2015 16:56)zjadamkredki napisał(a): Jakby idioci nie spamowali to by ładnie szło...To nie wina "spamujacych idiotów" ze nisza się wypala, tylko autora który sprzedaje nieograniczona ilość poradnikow. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Tyrkijt - 31-05-2015 17:13 Broofie, to również ma ogromny wpływ. Jednak kopiuj/wklej bardzo niszczy nisze. Dlatego są dwa powody wypalania się. 1. Nieograniczona ilośc "niby" 10 sztuk do sprzedania/ 2. Osoby spamujące kopiuj/wklej. Na sendfile na 100 wejśc, 91 pobrań poradnika. Więc albo ktoś sobie robi jaja i pobiera albo to wałek. |