![]() |
Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) (/Temat-Inwestycja-BTC-wyplacaja-od-kilku-lat-114662) |
RE: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - Styler - 20-11-2015 12:08 To nie jest rozwijanie kopalń tylko kupowanie. Jak masz poziom 1 i kupisz poziom 2 to 1 nie zamienia Ci się na 2 tylko wtedy masz i jeden i drugi. RE: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - rachman - 20-11-2015 17:32 @Mateusz Buga Czego krzyczysz? Potrafię czytać ze zrozumieniem i nadal twierdzę że Twoje rozumowanie jest ok ale nie znaczy że nie ryzykowne i nie dla każdego. Jeden weźmie kredyt by kupić dziesiątki BTC i wpakować w program by "nie tracić czasu" a drugi będzie od najmniejszej kopalni bez wkładu własnego sobie ciułać i rozwijać - tracąc czas ale nigdy pieniędzy. Ktoś inny zainwestuje trochę i będzie sobie rozwijać. To nie głupota, nie strata czasu - to rozsądek lub jak ktoś woli dopasowanie swoich możliwości do sytuacji. Też czytaj ze zrozumieniem o co mi chodzi. Twoja logika o stracie czasu jest ok, ale zapominasz że to nie bank i funduszu gwarancyjnego tu nie ma który w razie upadku Ci wypłaci cokolwiek. Obowiązuje święta zasada inwestora - możesz zarobić dużo albo stracić tyle ile włożyłeś więc - zawsze inwestuje się tyle na ile można sobie pozwolić, tyle by w razie utraty tego nie płakać za bardzo. Każda inwestycja wiąże się z ryzykiem. KAŻDA. Mniejszym lub większym. Chcesz ryzykować to ryzykuj, inni tak robią zyskują lub tracą. Przecież nikt Ci nie broni. Wręcz przeciwnie, życzę powodzenia. RE: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - Styler - 17-01-2016 12:50 Czy wchodził ktoś może ostatnio na ore-mine? Wygląda na to, że mamy przykrą niespodziankę. RE: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - mikuss - 17-01-2016 13:03 (17-01-2016 12:50)Styler napisał(a): Czy wchodził ktoś może ostatnio na ore-mine? Wygląda na to, że mamy przykrą niespodziankę. beznadziejnie zaczyna się ten przestępny rok rdp padło, teraz ore-mine ale kto wszedł w odpowiednim momencie ten swoje zarobił ![]() RE: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - DorszGaming - 17-01-2016 13:06 Nosz ku*wa, na święta trochę zainwestowałem ![]() RE: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - mikuss - 17-01-2016 13:13 (17-01-2016 13:06)DorszGaming napisał(a): Nosz ku*wa, na święta trochę zainwestowałem ja też ale 2014/2015 przez 12 miesięcy dość dobre ROI wyszło bo jeszcze z poleconych trochę powpadało ![]() RE: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - patryk006 - 17-01-2016 16:32 (17-01-2016 13:06)DorszGaming napisał(a): Nosz ku*wa, na święta trochę zainwestowałem bo promocja była ? przecież to był pierwszy sygnał, że coś jest nie tak ![]() sam zaryzykowałem jeszcze 0.11 dodatkowo (2 kopalnie po 0.055), jakbym wypłacał wszystko to bym miał ponad 0.3. Ale i tak nieźle zarobiłem w ostatnim miesiącu, szkoda że padło bo miałem już ładną kopalnię jakby ktoś się zastanawiał, obrazek że usa zajęło stronę to na 99,9% fake RE: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - rachman - 17-01-2016 19:31 Też dokupiłem w promocji 2 większe kopalnie, refy zainwestowały, zbierałem na jeszcze większą kopalnię dlatego nie wypłacałem. Szkoda no ale i tak swoje wyciągnąłem i inwestowałem już tylko urobek. Najlepsza strona padła i buba. Gdzie teraz inwestować jak wszystko takie "młode"... ![]() RE: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - Styler - 17-01-2016 20:11 Poszukiwania kolejnej ostoi BitCoina trwają, więc nie traćcie nadziei! RE: Inwestycja BTC (wypłacają od kilku lat) - DorszGaming - 17-01-2016 20:15 No dobra, mam troche BTC na koncie ale sobie poczekają ![]() |