Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! (/Temat-Zarob-duze-pieniadze-w-sieciach-affilacyjnych-NAWET-KILKA-TYS-ZLOTYCH-113568) |
RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 17:29 (10-05-2015 17:17)mlody16918 napisał(a): Podajesz w poradniku jakieś miejsca do pozyskiwania ruchu? Tak, jest napisane gdzie można umieszczać reklame, plus przykłady. RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - poduszka12 - 10-05-2015 19:41 Zobaczymy, zobaczymy RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 19:47 (10-05-2015 19:41)poduszka12 napisał(a): Zobaczymy, zobaczymy Oczywiście, żeby nie było niejasności - Kolega poduszka zakupił poradnik PS: POZOSTAŁY 2 SZTUKI PORADNIKA W CENIE 140ZŁ! RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - feellove - 10-05-2015 19:55 @[szeldo123], kupiles? dasz jakas od serca reccke ? RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 19:57 (10-05-2015 19:55)feellove napisał(a): @[szeldo123], kupiles? dasz jakas od serca reccke ? Szeldo nie zakupił poradnika, zarezerwował jednak się nie odezwał. RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - szeldo123 - 10-05-2015 20:09 Tyrkijt chcial aby mu wyslac pieniadze paypalem tak zeby ominac podatek - dla rodziny/znajomych. w takim przypadku "w razie w" nie bede mial szans na odzyskanie kasy i zrezygnowalem. przelewu tez nie akceptowal wiec nie ryzykuje RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 20:14 (10-05-2015 20:09)szeldo123 napisał(a): Tyrkijt chcial aby mu wyslac pieniadze paypalem tak zeby ominac podatek - dla rodziny/znajomych. w takim przypadku "w razie w" nie bede mial szans na odzyskanie kasy i zrezygnowalem. przelewu tez nie akceptowal wiec nie ryzykuje Cóż, ja do niczego nie zmuszam, 8 osób nie miało z tym problemu aby tak wysłać. Wszyscy dostali poradnik, nie narzekają. W ciągu 2 minut po dostaniu pieniędzy od nich poradnik wysyłałem. Jeśli wyślesz te pare złotych więcej, które PayPal potrąci mogę sprzedać poradnik. Pozdrawiam RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - surfer0700 - 10-05-2015 20:38 (10-05-2015 20:09)szeldo123 napisał(a): Tyrkijt chcial aby mu wyslac pieniadze paypalem tak zeby ominac podatek - dla rodziny/znajomych. w takim przypadku "w razie w" nie bede mial szans na odzyskanie kasy i zrezygnowalem. przelewu tez nie akceptowal wiec nie ryzykuje Z jednej strony rozumiem Ciebie, ale z drugiej to dlaczego sprzedający ma być stratny? Jeżeli chcesz płacić normalnie to wyślij o tyle więcej żeby sprzedający nie był stratny. Na jego miejscu też nie sprzedałbym Ci poradnika, czemu miałbym dostać mniej? RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - Tyrkijt - 10-05-2015 20:54 (10-05-2015 20:38)surfer0700 napisał(a): Z jednej strony rozumiem Ciebie, ale z drugiej to dlaczego sprzedający ma być stratny? Ja również rozumiem Szeldo, jednak nie jestem na tym forum od dziś, i trochę na nim spędziłem. Szkoda psuć sobie reputację dla 150zł, tymbardziej, że pare sztuk już sprzedałem i nikt nie miał żadnych pretensji odnoście "zwiania" z kasą bo nic takiego nie miało miejsca. Nie mniej jednak, zapraszam chętnych, pozostały 2 sztuki. PS. POZOSTAŁY NADAL 2 SZTUKI, JEDNA OSOBA ZREZYGNOWAŁA TEŻ Z REZERWACJI. AKTUALNA CENA 140ZŁ!! RE: Zarób duże pieniądze w sieciach affilacyjnych! NAWET KILKA TYS ZŁOTYCH!!! - szykiryki - 11-05-2015 15:27 Kupilam poradnik. Calosc napisana w sposob zrozumialy, dodatkowo screeny, prowadzace krok po kroku przez dzialanie. Duzy plus. Tematyka na pewno z duzym potencjalem, zapotrzebowanie raczej wieczne . O efektywnosci bede mogla przekonac sie dopiero, jak przetestuje, wtedy podziele sie bardziej merytoryczna opinia. Transkacja przeprowadzona ekspresowo. Nie bylo zadnych problemow. Od razu po przeslaniu pieniedzy na pp, otrzymalam poradnik. |