Dziennik pracy z leadmore.pl itp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy z leadmore.pl itp (/Temat-Dziennik-pracy-z-leadmore-pl-itp-110914) |
RE: Dziennik pracy z leadmore.pl - Nikodem - nicooo - 26-04-2015 19:51 Chwila pracy nad konwersją i nawet fajny wynik dziś to masowego spamu jeszcze zaczekam straszna cisza coś tu.. RE: Dziennik pracy z leadmore.pl - Nikodem - buciu52 - 26-04-2015 19:56 Łooo gratuluje RE: Dziennik pracy z leadmore.pl - Nikodem - nicooo - 29-04-2015 21:38 Dziś rozpocząłem projekt na nowym programie który uzyskałem od hotcash za co bardzo dziękuję , wyniki podam w niedziele. Promować będę na kilkunastu fan page oraz własnej niszy. Na leadmore pracuję codziennie z różnymi wynikami jest to kwestia kilkunastu minut pracy co daje fajne wyniki i wysoką konwersję. Zachęcam do pytań RE: Dziennik pracy z leadmore.pl - Nikodem - patryk0407 - 29-04-2015 21:58 napisałeś "Na leadmore pracuję codziennie z różnymi wynikami jest to kwestia kilkunastu minut pracy co daje fajne wyniki i wysoką konwersję." No to dodaj jakieś screeny, napisz ile tych minut pracujesz, aby zachęcić mnie jak i pewnie innych do odwiedzania tego dziennika. Bez screenów i czegoś do zachęcenia to każdy może dużo napisać A chyba nie tędy droga dla nas jako czytelników RE: Dziennik pracy z leadmore.pl - Nikodem - nicooo - 29-04-2015 22:10 (29-04-2015 21:58)patryk0407 napisał(a): napisałeś "Na leadmore pracuję codziennie z różnymi wynikami jest to kwestia kilkunastu minut pracy co daje fajne wyniki i wysoką konwersję." screeny są przedstawione w poprzednich wpisach a dziennik nie polega na ciągłym dodawania ich dlatego napisałem , że statystyki zamieszczę w niedziele , na promowanie danego programu poświęcam maksymalnie godzinę o czym również wspomniałem. RE: Dziennik pracy z leadmore.pl - Nikodem - Prostovzdrr - 01-05-2015 12:20 Chętnie poobserwuję powodzenia RE: Dziennik pracy z leadmore.pl - Nikodem - adios123 - 01-05-2015 13:08 Bardzo ładnie, próbowałeś zarabiać na Hotcash? Leadmore nic nie wprowadza, żadnych zmian... RE: Dziennik pracy z leadmore.pl - Nikodem - nicooo - 01-05-2015 13:31 Na hotcash również pracuje Zachęcam do rejestracji z mojego ref. http://hotcash.pl/rejestracja/5226/ RE: Dziennik pracy z leadmore.pl - Nikodem - kacye - 01-05-2015 14:39 Widzę że zarobki ciekawe, jesteś w stanie pomóc nowym się rozbujać? RE: Dziennik pracy z leadmore.pl - Nikodem - nicooo - 01-05-2015 14:46 Za rejestrację z ref. jestem w stanie coś pomóż/doradzić , posiadam też kilkanaście fan-page jeżeli ktoś jest obeznany co do zarobku na nich to zapraszam na pw , mogę oddać % z zarobków |