![]() |
Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share (/Temat-Profit-Forest-rozbudowane-Revenue-Share-110068) |
RE: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - asamer - 01-04-2015 09:11 Mam nadzieję, że tylko nie powiązał sekcji earnings z odpowiednią bazą. Czy ktoś kupił Turbo Upgrade ? Ja wczoraj kupiłem i dzisiaj mam 10 reklam po 0.03$, liczyłem na więcej. RE: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - Izythor - 01-04-2015 10:13 Już coś się pierdzieli ![]() RE: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - asamer - 01-04-2015 11:32 Dziwna sprawa z tym recyklingiem u Ciebie, ja już mam trzeci raz wykupiony i dzisiaj znowu dostałem reklamy i od razu kupiłem następny. Czy aby na pewno zaglądasz do zakładki "recycled ads"? Generalnie recykling nie może się skończyć jeśłi nie dostaniesz reklam o wartości 1$ z niego. RE: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - kolorpurpury - 01-04-2015 12:26 Tak trwają jakieś prace dlatego w earnings nie ma kasy. Ulepszyli trochę zakładkę z listą transakcji ale nadal nie ma w pełni czytelnych zarobków z poszczególnych poleconych użytkowników ![]() Pomysł z trzema witrynami połączonymi ze sobą jest bardzo fajny ale mam wrażenie, że nie szybko doczekamy się sprawnego funkcjonowania owych witryn. Teoretycznie można to utrzymać w jednej witrynie ale po co? 3 strony dają większe możliwości. Po pierwsze gdy coś się zepsuje prace będą trwały na jednej z nich. Po drugie przyciągną więcej użytkowników bo będą większe możliwości reklamowania ich. Niektórych przyciągną aukcje, innych plany a jeszcze innych klikanie reklam. Więcej jest również wtedy miejsc reklamowych na tych stronach. Więcej bannerów będzie można wyświetlać bez zaśmiecania strony ![]() Postanowiłem więc zainwestować w LucreLab kasę z BTC i będę utrzymywał się tam w danej grupie a resztę wypłacał i poświęcał na refbacki oraz na doinwestowanie Profit Forest. Żałuję, że nie zrobłem tego z 2 tygodnie temu ale byłem pewien że szybciej PF wprowadzi BTC. UWAGA! Wszystkich moich poleconych w Profit Forest, Lucre Lab i Paidverts lub osób, które chcą nimi zostać jednym z tych serwisów lub nawet we wszystkich proszę o napisanie na priv wiadomości z serwisem w którym są lub mają zamiar się zarejestrować, nickiem w tym serwisie oraz metodą płatności refbacków - Preferuję BTC - wtedy proszę o podanie adresu BTC. Na BTC wypłacam od 5$. Jeśli ktoś koniecznie chce inny procesor - na paypal minimum będzie 10$ a na Perfect Money lub Solid Trust Pay minimum będzie większe ponieważ specjalnie w tym celu musiałbym zakładać i weryfikować tam konta oraz wypłacać tam specjalnie pieniądze na ten cel. Listę refów chcę sobie ułożyć ładnie w tabelce wraz z wypłaconymi już refbackami i ile dotąd zarobili i tak dalej ![]() RE: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - diablos30 - 01-04-2015 18:31 wie ktoś ile będzie trwać przerwa? czy ten czas kiedy trwa przerwa zostanie doliczony do wyklikania reklam? RE: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - kolorpurpury - 02-04-2015 09:01 na czas przerwy wyłączona jest zakładka paid ads i po przerwie dopiero są one naliczane ![]() RE: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - overlord25 - 02-04-2015 19:38 Pracują teraz nad modułem gier w ciągu półtora tygodnia ma to być zrobione ![]() ![]() ![]() RE: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - kolorpurpury - 03-04-2015 12:28 Najważniejsze, żeby były dobrze wykonane i przynosiły zyski. Sam się zastanawiam czemu nie ma w tych serwisach takich prostych gierek losowych, których napisanie zajęłoby godzinkę programistom a przynosiły by fajne zyski. Np. że 10 osób stawia po 1$ i 9 z nich wygrywa 110% i tylko jedna przegrywa! łatwo obliczyć że za każdym razem 10 centów idzie jako zarobek strony. Można nawet zrobić, że 9 osób wygrywa po 111% i 1 cent idzie jako zarobek dla strony. Niby minimalny ale zawsze jest a szansa na wygraną 90% sprawiłaby, że dużo osób by tam wrzucało kasę ![]() Takim czymś można operować na różne sposoby. Mogłoby być tak, że stawia 10 osób po 1$ a wygrywa tylko jedna. Owszem szansa mała ale ta osoba wygrywa wtedy np. 9.90$ czyli jest 8.90 do przodu stawiając 1$ ! i 10 centów zysku dla strony. Pewnie mniejsze powodzenie ale za to wygrana osoba 890% czystego zysku.. Gdyby była sytuacja, że np. ktoś wrzucił kasę i uzbiera się 9 osób a inni nie będą chcieli wrzucić wystarczy ustawić jakiś czas po którym jeśli nie będzie 10 osób kasa wraca na konta. Co do Profit Forest - spadające naliczenia zaczynają się stabilizować więc wygląda na to, że mniej więcej mogą się utrzymywać na tym poziomie. Im więcej będzie zysków z gier, micro jobs i innych w przyszłości modułów tym dłużej się one utrzymają! ![]() RE: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - Izythor - 05-04-2015 07:49 Zabrało punkty a reklam nie widać. Zawsze mają taki poślizg z rana? RE: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - asamer - 05-04-2015 09:21 Wczoraj też mieli opóźnienie i to spore, w końcu jest weekend, święta, zresztą jak u nas jest 9:00, to na serwerze jest dopiero 0:00. |