RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Krashai - 05-11-2014 10:50
Dziś resztę wypłat na Freebizie z tego co rozumiem więc spokojnie.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Krashai - 05-11-2014 11:59
CO jest grane... WTFTUBE to teraz pobieracz plików ? Filmiki/streamy to jedyne moje nisze więc Arku ogarnij coś
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ArekFreebiz - 05-11-2014 12:24
Można zrobić WTFPobieranie jeżeli chcesz
Zaraz będzie naprawione.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Krashai - 05-11-2014 12:56
(05-11-2014 12:24)ArekFreebiz napisał(a): Można zrobić WTFPobieranie jeżeli chcesz
Zaraz będzie naprawione.
Szczerze ? Gdyby można było zmieniać wszystkie parametry tego WTFPobieranie to było by ok a nawet i bardzo super bo byłby to niby bezpośredni download pliku wideo .
A teraz niestety z mojej strony muszę powiedzieć że totalnie żenujący layout. Szkoda również że nie można kompletnie nic zmienić, ani tytułu ani komentarzy ;D.
A na końcu jak już o Ani piszemy to dziś jest okazja by się napić, urodziny Ani. Jakiej pytasz ? Ani mojej, Ani Twojej . Taki sucharek ode mnie ;P
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Fretax - 05-11-2014 13:08
Jest możliwość zwiększenia limitu linków na danym programie?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Peelener - 05-11-2014 13:19
(05-11-2014 13:03)Gracz01 napisał(a): Skoro nie podoba ci się wygląd wtftube to wypierdalaj z leadmore dzieciaku a nie lamisz bez przerwy swoim płaczem.
halo halo? komu chcesz zaimponować? Twoje zachowanie jest nie na miejscu
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ArekFreebiz - 05-11-2014 13:20
Będzie możliwość większej edycji WTFTUBE.
Aktualnie każdy ma przydzielone 5 linków. Gdy tylko podejmiemy decyzję o zwiększeniu każdy użytkownik zostanie poinformowany.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Peelener - 05-11-2014 13:22
Wypłaty będą tak samo jak na freebizie?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Fretax - 05-11-2014 13:27
@Arek
U mnie, im mniej linków tym mniejsze zarobki. Więcej linków = większe zarobki = większe korzyści dla mnie i dla Was.
A jestem u Was juz z 2 lata.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ArekFreebiz - 05-11-2014 13:30
Wypłaty jak na freebiz.
Wiemy, że linki mogą ułatwić pracę dlatego je wprowadziliśmy ale musicie pamiętać, że to beta. Testujemy różne rozwiązania zarówno użytkowe jak i techniczne.
|