RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nykkusek - 10-04-2015 20:59
@[patryk0407] Na pewno piny nie przychodzą?? Ja stawiałem, że taki spadek formy u mnie przez bardzo ładną pogodę
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nesarions - 10-04-2015 22:03
Ktos coś wie ? Dziala czy nie działa ?>...........
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - selfie - 10-04-2015 22:36
Czy wy myślicie że ludzie to tak bez przerwy- W tej samej ilości siedzą przed komputerem, tyle co zwykle klika w wasze linki i jeszcze tyle samo ludzi zgłasza się do subskrypcji?
Chyba normalne że była mega super pogoda to większość była na dworze...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - CHWDP - 10-04-2015 22:47
(10-04-2015 22:36)selfie napisał(a): Czy wy myślicie że ludzie to tak bez przerwy- W tej samej ilości siedzą przed komputerem, tyle co zwykle klika w wasze linki i jeszcze tyle samo ludzi zgłasza się do subskrypcji?
Chyba normalne że była mega super pogoda to większość była na dworze...
nie chce mi się wierzyć aż w taki spadek z powodu pogody...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Tidus - 10-04-2015 22:47
Ale ze wypłata z 1 kwietnia dojdzie dopiero... 13 kwietnia? Szybkie wypłaty już poszły w zapomnienie.
Rezygnuję
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nesarions - 10-04-2015 22:50
Ludzie latem zarabiali i nigdy nie narzekali na pogode jezeli bedziecie sami podsuwac takie pomysly to leadow nie zobaczycie nigdy ^^
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 10-04-2015 23:02
Bez przesady z tą pogodą... Codziennie dociera sie z reklamą do różnych ludzi, wiadomo, że ci co wczoraj skorzystali, dzisiaj już tego nie zrobią...może Wam się nisza wypala, a nie na pogodę zganiacie?
Swoją drogą już macie hasło do reklamy "Nie idź na dwór! Jak pójdziesz na dwór nie zgarniesz doładowania" 2
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - selfie - 10-04-2015 23:05
Mówiłem przykładowo... Nigdy nie będzie ciągle tej samej konwersji, wciąż tych samych zarobków i tylu wejść w link co zazwyczaj i wydaje mi się to normalne i zrozumiałe 2
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - kuba48 - 11-04-2015 02:12
Moje wypłaty doszły to swoje TOPY odpaliłem AK dobre jest
PS.. Zarabiałem na Fs, Hc, LM póki co mi się podoba jednym programem....
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - aero2 - 11-04-2015 08:32
Czy wypłaty ekspresowe są cały czas aktywne?
|