RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kariolmax - 24-06-2014 17:03
(24-06-2014 16:38)JustinTime napisał(a): Mi leady normalnie wpadają. Nie liczcie na to że każdego dnia wpadnie wam tyle samo leadów przy tym samym nakładzie pracy. Jest koniec miesiąca ludzie nie mają już kasy na koncie itp. Największy popyt jest na początku miesiąca międzi 1 a powiedzmy 14
Jeżeli ktoś chcę abym mógł pomógł w rozpoczeciu pracy na FireSub może pisać pw!
PROSZĘ ABY NIE PISAŁY DO MNIE OSOBY KTÓRE JUŻ ZARABIAJĄ!
Może byś łaskawie dał jakiś dowód, że tyle zarabiasz, a nie będziesz żerował na poleconych? 
U mnie to samo ale w południe były opóźnienia i w całym Lublinie padł internet
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 24-06-2014 17:15
(24-06-2014 17:03)kariolmax napisał(a): (24-06-2014 16:38)JustinTime napisał(a): Mi leady normalnie wpadają. Nie liczcie na to że każdego dnia wpadnie wam tyle samo leadów przy tym samym nakładzie pracy. Jest koniec miesiąca ludzie nie mają już kasy na koncie itp. Największy popyt jest na początku miesiąca międzi 1 a powiedzmy 14
Jeżeli ktoś chcę abym mógł pomógł w rozpoczeciu pracy na FireSub może pisać pw!
PROSZĘ ABY NIE PISAŁY DO MNIE OSOBY KTÓRE JUŻ ZARABIAJĄ!
Może byś łaskawie dał jakiś dowód, że tyle zarabiasz, a nie będziesz żerował na poleconych? 
U mnie to samo ale w południe były opóźnienia i w całym Lublinie padł internet 
ok, na fanpage(sprzedając zarobiłem około 5tysięcy)
Na starym Firesie(wyjadacze pamiętają) zarobiłem 4 tysiące
Nigdy nie żerowałem na poleconych, bo ich nawet nie miałem <lol>
Teraz zasugerowałem tylko pomoc 
A tutaj zarabiam sporadycznie tzn jednego dnia zarobie 80 zł drugiego 10 zł(autopilot)
Zarobki z dzisiaj
![[Obrazek: xd.jpg]](http://www30.speedyshare.com/kN2rr/download/xd.jpg)
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - marcinb - 24-06-2014 17:39
Mam jeszcze pytanie, czy my zarabiamy tylko raz za rejestrację ? Czy jak dana osoba będzie dostawała smsy w tygodniu to nam też będzie naliczało ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - wojtas99 - 24-06-2014 17:44
raz i później stawka jest podnoszona
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - marcinb - 24-06-2014 17:47
To ja dostaje tylko raz za lead tak ? A jak on nie wyłączy usługi to ja już nie bede na nim zarabiał ? Tylko stawka będzie rosła ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - wojtas99 - 24-06-2014 17:49
jak nie wyłączy usługi wtedy jest zyskowność wysoka i jak masz 50 leadów łącznei i zyskowność to podnoszą Ci stawkę
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 24-06-2014 17:50
Nie...
3.5(standardowo) Dostajesz jeżeli osoba która posiada środki na koncie zarejestruje się poprzez Twój link.
Jezeli dużo zarabiasz i uważasz że zasługujesz na podwyższenie stawki piszesz maila i wtedy Admin oblicza Twoja zyskowność
Zyskowność - czyli zarobki z Twojej rejestracji tzn jeżeli ktoś wyłaczy odrazu usługe zyskownośc jest mała a jeżeli nie wyłaczy zyskowność jest duża
Wszystko jest w faq na stronie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 24-06-2014 17:53
Tylko mi przestało naliczać? Ponad 100 uv zero ledów
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 24-06-2014 17:55
Dziś jest dziwny dzień ogólnie ale już nie jeden raz taki był i trzeba się pogodzić hehe
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - erykziele12 - 24-06-2014 17:58
No fakt, ale dla mnie troszkę to niewygodne bo przerzuciłem sposoby i nie wiem czy wyszło lepiej czy gorzej
|