Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439)

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 18-09-2024 21:04

Ma ktoś na poznaj.to badanie za 250 punktów podzielone na 3 części ze słuchaniem piosenek i miał błąd że po przesłuchaniu 31 piosenek licznik dzienny spadł mu do 0 a ogólny pokazywał dobrą liczbę??

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 18-09-2024 22:00

(18-09-2024 21:04)Kryspin napisał(a):  Ma ktoś na poznaj.to badanie za 250 punktów podzielone na 3 części ze słuchaniem piosenek i miał błąd że po przesłuchaniu 31 piosenek licznik dzienny spadł mu do 0 a ogólny pokazywał dobrą liczbę??

Niestety nie pomogę, bo nie mam takiego badania.

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Zaperr44 - 19-09-2024 17:59

A ma ktoś z was może ankiety na norstatpanel? Ja dopiero się zorientowałem, że od jakichś 2-3 tygodni mi nie przychodza. To ogólny problem czy ja wyłapałem jakiegoś shadowbana?

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 19-09-2024 18:17

(19-09-2024 17:59)Zaperr44 napisał(a):  A ma ktoś z was może ankiety na norstatpanel? Ja dopiero się zorientowałem, że od jakichś 2-3 tygodni mi nie przychodza. To ogólny problem czy ja wyłapałem jakiegoś shadowbana?

Ja mam w każdym tygodniu. Od poniedziałku do dziś miałem 3

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 19-09-2024 20:24

(19-09-2024 18:17)Kryspin napisał(a):  
(19-09-2024 17:59)Zaperr44 napisał(a):  A ma ktoś z was może ankiety na norstatpanel? Ja dopiero się zorientowałem, że od jakichś 2-3 tygodni mi nie przychodza. To ogólny problem czy ja wyłapałem jakiegoś shadowbana?

Ja mam w każdym tygodniu. Od poniedziałku do dziś miałem 3

Ja tez mam ostatnio regularnie, też w tym tygodniu miałam już 3 ankiety.

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - v889 - 29-09-2024 11:06

Jak zwykle z niecierpliwością czekam na podsumowanie miesiąca. Smile

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 06-10-2024 15:11

(29-09-2024 11:06)v889 napisał(a):  Jak zwykle z niecierpliwością czekam na podsumowanie miesiąca. Smile

W takim razie czas na podsumowanieSmile

Witam wszystkichSmile

Dziś w moim dzienniku podsumowanie zarobków/nagród z września. Wynik dość zbliżony do sierpnia, więc nie jestem zbytnio zadowolona. Widzę jednak, że koniec września i początek października już jest lepiej z ilością badań. Tak, czas od października do połowy grudnia zawsze jest bardziej intensywny, ze względu na koniec roku.

Zarobki/nagrody wrzesień 2024 --> 670 zł + 50 zł (doładowania telefonu) + 58 zł (karta Decathlon) + 20 zł (karta Allegro).

Prolific - 168 zł
ySense - 15 Euro + 15 $ (około 119 zł)
Społeczność The Street - 100 zł
Gry na plus - 55 zł
Imas - 50 zł
Net Panel - 50 zł
Opinie.pl - 40 zł
LiefPoints - 25 zł
Panel NBP - 25 zł
Poznaj.to - 20 zł
Surveyo24 - 18 zł

Społeczność Pepsi - 58 zł (karty Decathlon)
Klub Kantar - 2x20 zł (doładowania telefonu)
Panel Ariadna - 20 zł (karta Allegro)
Twoje Ankiety - 10 zł (doładowanie telefonu).

Reklamy AdSense na stronie spadek, lekko ponad 1 zł zarobku we wrześniu.

Wtyczki do Seo i Magenet niby ogarnięte, ale brak zarobku.

Linkhous - 2 zlecenia artykuły sponsorowane, więc tu na plus.

Na FB prawie nic nie robiłam, więc statystyki niestety spadły.

Od zeszłego tygodnia dołączyłam do Shutterstock, bo zainspirował mnie dziennik: https://zarabiam.com/Temat-Bank-zdjec-shutterstock-moje-postepy-177516

Troszkę zdjęć mam robionych dawno temu, ale nie było nigdy z nich większego użytku więc może coś uda się na nich zarobić, jeśli nie to trudno, ale myślę, że warto spróbowaćSmile

Jeszcze jedno mi się przypomniało - niedawno zamówiłam nagrodę z U-tell (to nowy panel badawczy) po około 14 dniach otrzymałam maila z nagrodą. To był kod PSC, niestety otrzymałam kod z 15 cyframi, a kod PSC ma ich 16. Napisałam o wyjaśnienie do U-Tell ale jeszcze nie otrzmałam wiadmości zwrotnej. Miałam ją otrzymać w ciągu 24 godzin, a mija już 4 dzień i ciszaUndecided

PozdrawiamSmile

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - rembools - 11-10-2024 22:13

Odkąd się zarejestrowałem na forum obserwuję Twój wątek, chciałem napisać, że fajnie się go czyta i dzięki Tobie zarejestrowałem się w kilku serwisach. Dzięki Wink

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 25-10-2024 13:47

Też macie ankietę z norstat o testowaniu produktu i po podaniu danych i nr tel limit uczestników został przekroczony a mimo to inni mogą wypełniać i też taką informację dostają? Napisałem maila i mi odp to co z tego że podałem dane IPSOS jeżeli oni widzą że nie dostałem się do testów więc po co było podawać dane haha

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 25-10-2024 16:05

(25-10-2024 13:47)Kryspin napisał(a):  Też macie ankietę z norstat o testowaniu produktu i po podaniu danych i nr tel limit uczestników został przekroczony a mimo to inni mogą wypełniać i też taką informację dostają? Napisałem maila i mi odp to co z tego że podałem dane IPSOS jeżeli oni widzą że nie dostałem się do testów więc po co było podawać dane haha

Nie miałam w norstat takiej ankiety, aczkolwiek może dopiero do mnie przyjdzie. Zauważyłam, że jak piszesz o jakiejś ankiecie, to ja ją mam zazwyczaj później tak miałam z tym badaniem z ocenianiem piosenek w Poznaj.toWink

Poza tym jakąś ankietę związaną z testowaniem miałam bezpośrednio w Ipsos I-say. Tu wszystko działało.