Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: PaidVerts (/Forum-PaidVerts-395)
+---- Wątek: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. (/Temat-Zarabiaj-z-programem-PaidVerts-HIT-92744)

RE: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - wyklikany - 22-12-2014 11:53

(22-12-2014 11:48)kubusssss napisał(a):  a gdzie można kupić ten filrt i za ile?

filtr kupisz w zakładce My Account - Ad Filter
cena to 10$ można opłacić tylko ze wewnętrznego salda PaidVerts

RE: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - SkagGully - 22-12-2014 14:12

Gdybym chciał stworzyć kampanię, muszę podać link do swojej strony. Czy mogę do niej podczepić reklamy z cpm24.pl i jeszcze dodatkowo na tym zarabiać??

RE: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - wyklikany - 22-12-2014 14:24

(22-12-2014 14:12)SkagGully napisał(a):  Gdybym chciał stworzyć kampanię, muszę podać link do swojej strony. Czy mogę do niej podczepić reklamy z cpm24.pl i jeszcze dodatkowo na tym zarabiać??

jeśli strona przejdzie przez proces weryfikacji to nie ma problemu

RE: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - Dramer - 22-12-2014 18:21

O ile nie dostaniesz na niej bana. Przeczytaj regulamin.

RE: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - Similquak - 22-12-2014 18:52

sorki, pomyłka

RE: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - kukiz87 - 24-12-2014 07:35

ta strona to porażka jakaś od 29 minut wyklikałem 3 reklamy ;/ 6 razy pod rzad kod dobrze przepisany i error , o jakiej porze dnia nie wejde cały czas to samo jak nie errory to strona tak zamula ze szkoda gadac , gość trzepie na reklamach w ciągu doby po 2 tysie dolców i na serwer go nie stać ;/

RE: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - SkagGully - 24-12-2014 12:02

Zrobiłem wczoraj swoją pierwszą kampanię, za 2 dolary, tak na początek, żeby zobaczyć jak to w ogóle działa. Dziś rano miałem 3 reklamy o łącznej wartości 5 centów. To normalne? Będę musiał teraz przez miesiąc klikać żeby 5zł zarobić??

A te apgrejdy to warto kupować? Zawsze się wychodzi na plus?

RE: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - qpon83 - 24-12-2014 14:29

(24-12-2014 12:02)SkagGully napisał(a):  Zrobiłem wczoraj swoją pierwszą kampanię, za 2 dolary, tak na początek, żeby zobaczyć jak to w ogóle działa. Dziś rano miałem 3 reklamy o łącznej wartości 5 centów. To normalne? Będę musiał teraz przez miesiąc klikać żeby 5zł zarobić??
Przewidywany, średni, zależny od wielu czynników czas zwrotu zainwestowanej kwoty wynosi około 3 miesięcy.

(24-12-2014 12:02)SkagGully napisał(a):  A te apgrejdy to warto kupować? Zawsze się wychodzi na plus?

Osobiście preferowałbym recykling, ale z filtrem.
Pozostałe "apgrejdy" nie mają pochlebnej opinii.

RE: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - wyklikany - 24-12-2014 18:15

(24-12-2014 12:02)SkagGully napisał(a):  Zrobiłem wczoraj swoją pierwszą kampanię, za 2 dolary, tak na początek, żeby zobaczyć jak to w ogóle działa. Dziś rano miałem 3 reklamy o łącznej wartości 5 centów. To normalne? Będę musiał teraz przez miesiąc klikać żeby 5zł zarobić??

A te apgrejdy to warto kupować? Zawsze się wychodzi na plus?

Im większa inwestycja tym większa grupa bap a co za tym idzie większe naliczenia. na początek radze zainwestować chociażby 120$ żeby dostać się do grupy bap 360k+ tutaj już dostaje się przyzwoite reklamy

RE: Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT. - SkagGully - 25-12-2014 11:58

Cytat:Im większa inwestycja tym większa grupa bap a co za tym idzie większe naliczenia. na początek radze zainwestować chociażby 120$ żeby dostać się do grupy bap 360k+ tutaj już dostaje się przyzwoite reklamy

To znaczy ile? Bo przy inwestycji 2$ zarabiam po 3-5 centów dziennie, a wg tabelki powinno być z 10-25 centów.