Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439)

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 02-09-2024 10:41

(02-09-2024 10:33)kontaktdiag napisał(a):  ile czasu poświęcone na te 625 PLN?

Dokładnie to nie powiem, bo nie liczę tego. Jednak w sierpniu znacznie mniej czasu poświęciłam na działania w Internecie. Mam wrażenie, że też trochę mniej miałam ankiet.

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - timeto - 09-09-2024 15:13

Hej,

Z jakiego formatu wypłat korzystasz, jeśli chodzi o ySense?

Mnie trochę dobijają te prowizje (wypłacam na PayPal).

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 09-09-2024 21:29

(09-09-2024 15:13)timeto napisał(a):  Hej,

Z jakiego formatu wypłat korzystasz, jeśli chodzi o ySense?

Mnie trochę dobijają te prowizje (wypłacam na PayPal).

Cześć, zawsze wypłacam na Paypal, ale tam nie ma żadnej prowizji tzn. jesli zlecę 5 Euro z ySense, to otrzymuję całe 5 Euro na Paypal. Natomiast wypłata z Paypal na konto bankowe jest za darmo.

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - timeto - 10-09-2024 12:28

Dzięki za info, a w Paypalu rozumiem, że masz domyślnie zaznaczone Euro?

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 10-09-2024 16:31

(10-09-2024 12:28)timeto napisał(a):  Dzięki za info, a w Paypalu rozumiem, że masz domyślnie zaznaczone Euro?

Nie, mam domyślnie PLN. Dostaje w Euro i robię przewalutowanie. Oczywiście kurs jest gorszy niż np. w kantorach, ale tak jest szybko i wygodnie.

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Zaperr44 - 12-09-2024 18:14

Polecam zajrzeć na Opinie i Panel BO, w obu miejscach dostałem ankiety (5000pkt oraz 400pkt), za chęć kupna frytek w żabce, zrobienia paru fotek oraz odpowiedzenia na pytanie. Bardzo przyjemne i szybkie badanie Wink

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Kryspin - 12-09-2024 20:56

(12-09-2024 18:14)Zaperr44 napisał(a):  Polecam zajrzeć na Opinie i Panel BO, w obu miejscach dostałem ankiety (5000pkt oraz 400pkt), za chęć kupna frytek w żabce, zrobienia paru fotek oraz odpowiedzenia na pytanie. Bardzo przyjemne i szybkie badanie Wink

Ja właśnie dziś miałem na opinie ale musiałem kupić duże frytki w maku

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 12-09-2024 22:10

(12-09-2024 18:14)Zaperr44 napisał(a):  Polecam zajrzeć na Opinie i Panel BO, w obu miejscach dostałem ankiety (5000pkt oraz 400pkt), za chęć kupna frytek w żabce, zrobienia paru fotek oraz odpowiedzenia na pytanie. Bardzo przyjemne i szybkie badanie Wink

U mnie była ta ankieta w Bo, ale się nie dostałam bo zaznaczyłam, że w Mc a chcieli gdzieś indziejUndecided

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Zaperr44 - 13-09-2024 17:37

To dziwne jak nas dobrali do tego, bo ja w pierwszej ankiecie nawet nie zaznaczyłem, że jem w Żabce a mimo to mnie tam wysłali Big Grin W drugiej już tak i dalej w to samo miejsce.

RE: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - ggusiaja - 13-09-2024 17:48

(13-09-2024 17:37)Zaperr44 napisał(a):  To dziwne jak nas dobrali do tego, bo ja w pierwszej ankiecie nawet nie zaznaczyłem, że jem w Żabce a mimo to mnie tam wysłali Big Grin W drugiej już tak i dalej w to samo miejsce.

Być może to kwestia tego z jakiego regionu kraju jesteśmy.