Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl (/Temat-Zarabianie-przez-strone-Dogry-pl-134825)

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Stworkowaty - 11-07-2016 15:58

Kwestia czasu, jak ktoś będzie brał jednego PSC 20 zł na tydzień to wywalone, tu się robi problem jak ktoś więcej bierze. ^^

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Driver494 - 11-07-2016 15:59

(11-07-2016 15:54)Fsociety napisał(a):  Driver494: z nimi nie ma co się kłócić, bo i tak zdania nie zmienią.

Trochę im d*pę pozawracam bo "trochę" mi to nerwa ruszyło, że wszystko jest spoko dopóki nie przyjdzie czas na wypłatę...

(11-07-2016 15:58)Stworkowaty napisał(a):  Kwestia czasu, jak ktoś będzie brał jednego PSC 20 zł na tydzień to wywalone, tu się robi problem jak ktoś więcej bierze. ^^

Nie byłbym taki pewny. W piątek zamówiłem swojego drugiego Steam Gifta. Dziś chciałem zamówić kolejnego również o wartości 5€ i oba zostały anulowane. Także za dużo się nie nabrałem.

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - bolo9797 - 11-07-2016 16:01

(11-07-2016 15:49)Driver494 napisał(a):  Jakby to kogoś interesowało to napisałem do supportu dogry
[Obrazek: SVfXtXe.png]

Ten regulamin jest tak ogólny, że w końcu to będzie dotyczyć wszystkich. Szczególnie jak ogląda więcej niż 1 trailer jednocześnie. Kwestia czasu.

Dostałem słowo w słowo identyczna wiadomość. .

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - toomysai - 11-07-2016 16:14

Normalne. Moderacja dogry jedynie otwiera notatnik robi ctrl+a i potem ctrl+v i tyle Smile
Typowa moderacja dogry. Nie polecam.

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Stworkowaty - 11-07-2016 16:25

Próbował ktoś nowe konta robić? Big Grin

Mimo że IP zmienione i przeglądarka konto na start zbanowane. Tongue

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - toomysai - 11-07-2016 16:27

Jeśli tak się dzieje to znaczy, że już chyba nie skorzystasz z dogry Tongue
Trzeba było z umiarem i rozsądnie korzystać Tongue Ja jakoś nabijam punkty, powoli ale nabijam i nie mam problemów z niczym Smile

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Szalony - 11-07-2016 16:28

(11-07-2016 16:27)toomysai napisał(a):  Jeśli tak się dzieje to znaczy, że już chyba nie skorzystasz z dogry Tongue
Trzeba było z umiarem i rozsądnie korzystać Tongue Ja jakoś nabijam punkty, powoli ale nabijam i nie mam problemów z niczym Smile

dokładnie.. ogladam na swoim kompie a nie pajacuje i kupuje vps.y..

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Stworkowaty - 11-07-2016 16:29

Jak nie? Tongue

Zaraz nowa przeglądarka, nowe IP i jazda. Tongue

Szalony jak Ci żal dupę ściska to idź gdzie indziej płakać bo jak widzę Twoje posty jedynie co tu wnoszą to spina do Bolo albo do kogoś innego. ^^

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - xaariel - 11-07-2016 16:30

Ja tez jakos daje rade, dogry latwo namowic na zmiane nastawienia, ale trzeba napisac co nie co Wink

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Stworkowaty - 11-07-2016 16:31

No ja też daję radę, jeszcze jakieś konta żyją. Tongue