VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 05-03-2014 23:39 Rozdział 10
Dzień Czwarty - Piąty: PPA Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Napisanie nowego postu na nowym blogu ¦ Wrzucenie 4 filmów na dailymotion ¦ Coś jeszcze. Standardowo zapomniałem. Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Dodanie kolejnego projektu T2 + Secondary Links linkującego starego bloga (razem są dwa) ¦ Wgranie nowego filmu ¦ Dodanie 4 filmów na dailymotion Kod: Today's earnigs $12.83 Kod: Yesterday's earnigs $24.01 Kod: Month's earnings $93/700 Stosunkowo dużo leadów a małe zarobki. 3/4 leadów do 0.5$, parę po parę po $2 i $3 uratowały sytuację. Za parę dni skończę upload filmów na dailymotion i ruszam mocniej z YT. Dodatkowo co parę dni będę dodawał projekty do GSA i zacznę lekko linkować nowego bloga. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 08-03-2014 01:05 Rozdział 10
Dzień Szósty - Siódmy: PPA Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Wrzucenie 4 filmów na dailymotion ¦ Dodanie komentarzy do wszystkich postów na starym blogu Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów (już nie wyrabiam z kredytami ) ¦ Dodanie kolejnego projektu T2 + Secondary Links linkującego nowego bloga (razem są dwa na stary i jeden na nowy) ¦ Dodanie ostatnich 5 filmów na dailymotion ¦ Dodanie komentarzy do wszystkich postów na nowym blogu ¦ Dodanie 5 wklejek Kod: Today's earnigs $10.96 Kod: Yesterday's earnigs $14.43 Kod: Month's earnings $118/700 Dziś trochę lepiej względem klików lecz nie zarobków. Połowa leadów za $0.07 z Indii i po $0.30 Jak wypłata dojdzie to zakupuję dodatkowe indeksowanie linków (500 daily) i czekam do wielkanocy, może będzie jakaś przecena na Captcha Breaker'a. Zaczynam budować co raz większą i bardziej zróżnicowaną bazę backlinków. Od paru dni uczę się programować w Javie. Na razie początki zatem wszystkie Klasy, Metody i Obiekty są łatwe. Ciekawe jak będzie za parę/naście dni Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - ELdollaro - 08-03-2014 07:56 Dziwi mnie to że kliki u ciebie ciągle wahają się między 200-300 i wogóle nie rosną A co do promowania filmów to chyba na święta będzie otwarta rejestracja na vagex RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 08-03-2014 14:41 (08-03-2014 07:56)ELdollaro napisał(a): Dziwi mnie to że kliki u ciebie ciągle wahają się między 200-300 i wogóle nie rosną A co do promowania filmów to chyba na święta będzie otwarta rejestracja na vagex Mnie to trapi od kilku miesięcy i zastanawia. Wszystkiego przybywa (filmy, posty, promowanie) a kliki nadal 200-300/dzień.. Dzięki za info co do Vagex'a,' przyda się. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 10-03-2014 00:16 Rozdział 10
Dzień Ósmy - dziewiąty: PPA Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Zrobienie hacka w VB ¦ Napisanie posta na starym blogu ¦ Napisanie 5-6 wklejek ¦ Dodanie komentarzy do bloga Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Wrzucenie filmu na YT* ¦ Udostępnienie 3 filmów na niepublicznego na publiczny* * - za te rzeczy zabiorę się po napisaniu posta dziennika (czyli pewnie jak to czytasz to już to zrobiłem) Kod: Today's earnigs $53.26 Kod: Yesterday's earnigs $22.93 Kod: Month's earnings $194/700 Dzisiejszy (właściwie to wczorajszy) dzień usatysfakcjonował mnie Wreszcie, gdy ciężko pracowałem zostałem nagrodzony. Dwie Francję, małe jak na ten kraj ale dobre, bo za ~$13. Dodawanie filmów na dailymotion skończone. Dzisiaj mnie rzeczy zrobiłem, bo cały dzień mnie prawie nie było na kompie. Ale zaraz wezmę się za dodanie filmu oraz może zahaczę o parę wklejek. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - ELdollaro - 10-03-2014 00:24 o van poszalałeś dzisiaj Do takiej dniówki właśnie dążę RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 10-03-2014 01:17 Szkoda gadać RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 12-03-2014 02:28 Rozdział 10
Dzień Dziesiąty - Jedenasty: PPA Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Napisanie 6 wklejek Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Nagranie dwóch filmów ¦ Zrobienie projektu do GSA T2 + Secondary links do nowego bloga. Razem są już 4 projekty (dwa na starego bloga, dwa na nowego bloga). Kod: Today's earnigs $56.46 Kod: Yesterday's earnigs $16.93 Kod: Month's earnings $267/700 No i dalej kliki co chwile spadają na 3 dni a potem na 2-3dni wzrastają. I tak od 2-3 miesięcy. Tak to wygląda: Dzisiaj dzień ustawiły dwie Francje. Jak będą fraudy to zaje*ie.. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Varnity - 12-03-2014 06:24 No proszę, jednak przy ciężkiej pracy można zarobić na Uploadzie Oby te 50 $ wpadało Ci codziennie 2 RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 13-03-2014 22:55 Rozdział 10
Dzień Dwunasty - Trzynasty: PPA Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Co jeszcze ale zapomniałem Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Dodanie G+ do mojej strony oraz dodanie kilkudziesięciu +1 Kod: Today's earnigs $59.53 Kod: Yesterday's earnigs $30.5 Kod: Month's earnings $357/700 3xHolanda i 1xFrancja Poproszę tak częściej. Na razie codziennie wpadaj po min. 1 dobrym pobraniu, mam nadzieje, że to się nie skończy tak szybko. Kliki stopniowo spadają, jak zawsze. Jeden koleś uczepił się do mojej starej ale dobre niszy na YT i ciągle ją flaguje. Poczekam tydzień i dopiero zacznę od nowa ją promować na YT. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. |