RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kochamszmal - 19-06-2014 13:48
To i ja się pochwalę, nie znajdę już tej wiadomości bo była na koncie gdzie mam bana.Pewna laska napisała do mnie taką wiadomość.
"Proszę pomóż!W Tobie nadzieja!Chciałabym wyjechać z koleżankami na wakację do Bułgarii ale nie nie stać!Nie mam bogatych rodziców tak jak one :(Czy możesz doładować sobie konto?Bede uczciwa i powiem Ci, że to zeżre kase z konta ale tym sposobem ja dostanę pare złotych.Ciebie to "nic nie kosztuje" a mi tak bardzo pomoże.
Ryłem przez cały dzień
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AeN` - 19-06-2014 14:22
OMG...
btw. Kiedy nowy program?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - rasiak221 - 19-06-2014 14:29
co się stało z programem do Aska? Powie mi ktoś bo go nie widzęa nie jestem na bieżąco
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - AeN` - 19-06-2014 14:30
(19-06-2014 14:29)rasiak221 napisał(a): co się stało z programem do Aska? Powie mi ktoś bo go nie widzęa nie jestem na bieżąco
Został usunięty. Jakieś problemy czy coś
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 19-06-2014 14:33
(19-06-2014 13:21)MatiMaister napisał(a): Jest sens jeszcze pieprzyć się ze spamem na grupach, jeśli po wrzuceniu postu na 4-6 grup dostaje bana na link, a nawet jeśli zmienię w czas na świeży, to i tak później sprawdzając widzę, że każdy mój link otwiera się już z informacją o spamie....
Tak, skracam, tak, maskuję, tak, zmieniam IP i inne bzdury.
Tez wlasnie to zauwazylem Ale ludzie i tak i tak wchodza, wiec wystarczy ich ladnie motywowac!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GordonFF - 19-06-2014 14:40
na 300 unikalnych - 12 leadów Dzisiaj nawet nawet
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - pietreczka - 19-06-2014 14:57
Poleci lawina hejtów, ale jakoś bym spróbował działać z tymi spamerami, usunął im konta czy coś. Albo walidacja jak na programach afiliacyjnych do gier MMO, do których musisz podać swoje kanały w postaci stron www, kanałów yt, czy fanpageów. To jest za gruba przesada, gdzie nawet na swoim prywatnym koncie na którym się jest w max 8 grupach widzi się 2,3 razy dziennie SAMSUNGA GALAXY S5, podglądacza czy lokalizator, porażka totalna.
Jak widzę tu w temacie posty typu, że jest słabo " bo 2 porcjach spamu na grupy" to nie moge juz ....
Pisane na szybko, hejty ON
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Symbian - 19-06-2014 15:06
Akurat tutaj dobrze gadasz pietreczka
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 19-06-2014 15:15
(19-06-2014 14:57)pietreczka napisał(a): Poleci lawina hejtów, ale jakoś bym spróbował działać z tymi spamerami, usunął im konta czy coś. Albo walidacja jak na programach afiliacyjnych do gier MMO, do których musisz podać swoje kanały w postaci stron www, kanałów yt, czy fanpageów. To jest za gruba przesada, gdzie nawet na swoim prywatnym koncie na którym się jest w max 8 grupach widzi się 2,3 razy dziennie SAMSUNGA GALAXY S5, podglądacza czy lokalizator, porażka totalna.
Jak widzę tu w temacie posty typu, że jest słabo " bo 2 porcjach spamu na grupy" to nie moge juz ....
Pisane na szybko, hejty ON
Oooo i zamknijmy wszystkie male sklepiki zostawiajac tylko HIPERMARKETY!
@
Ale tak, spamu jest za duzo :/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dorus02 - 19-06-2014 15:20
Ja proponuję żebyś my wszyscy swoje nisze wysłali do Pana "pietreczka" on oceni i wyda werdykt czy możemy tym sposobem dalej zarabiać
|