RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Majka - 18-06-2014 21:19
(18-06-2014 21:14)light napisał(a): No i Co rzucą program o samochodach, bydło się rzuci i będzie go zaczęło udostępniać BEZ GŁOWY i moment ludzie się dowiedzą że to ściema. Już to widze wchodzę na fejsa a tu "Przejedź się autem: http://www.jazdaautem.balwan.pl" XD
Kto to jest "bydło"
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 18-06-2014 21:20
albo " i mówie do siebie pewnie jakaś ściema" 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 18-06-2014 21:25
Ktoś kto nie umie reklamować danego programu z głową xd
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 18-06-2014 21:31
(18-06-2014 21:10)Majka napisał(a): (18-06-2014 20:59)Kiljan napisał(a): Oni zarobią kiedy ktoś zostanie obciążony ogółem 3 razy, jeśli średnio 5% zostawia na 2 i 5% z tych 5% zostawia na 3 to niestety nijak się to nie kalkuluje...
Dlatego też jak już z resztą wspominałeś stosują małe "cięcia" i wychodzą na plus... to tylko moje spostrzeżenie
Jest możliwość wypłaty u Was na skrilla? Wiem, że tego nie obsługujecie.
Pewnie już ktoś o to pytał ale ja nie w temacie
No właśnie a nie lepiej dać jasną sytuację bez żadnych cięć?
Niestety skrilla nie obsługujemy.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 19-06-2014 00:32
Cytat:Po necie chodzi dużo ofertów konkursowych, że coś można wygrać, jakieś galaxy czy drony. Dzisiaj pacze - pszejaczka Porsze za darmoche. Myśle sobie ,, pewnie znowu oszusty''. Ale, że lubiem Porsza, to wiąłem udział. Miajom 2 dni i nic. A tu nagle puka kurier i przynosi mi nowom przejaszczke Poszem. Jezusie Maryja, nawet nie wiecie jak żem się ucieszył. Od razu wsiadłem do Porsza (z lekko wado farbyczno) i zrobiłem rundkę koło bloku. Wszystkie kolegi mi zazdrościły, a laski sikały po udach.
Mówie wam weście udział w tym konkursie, bo warto. A jak wygracie i nie będziecie chcieli tej pszejaszczki, to możecie dać mamie, albo tacie, albo kolegom, w formie wołczera.
Tu podaje adres...
Ja już jestem gotowy na nowy program. Dobry mam tekst ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 19-06-2014 01:16
(18-06-2014 21:31)Kiljan napisał(a): (18-06-2014 21:10)Majka napisał(a): (18-06-2014 20:59)Kiljan napisał(a): Oni zarobią kiedy ktoś zostanie obciążony ogółem 3 razy, jeśli średnio 5% zostawia na 2 i 5% z tych 5% zostawia na 3 to niestety nijak się to nie kalkuluje...
Dlatego też jak już z resztą wspominałeś stosują małe "cięcia" i wychodzą na plus... to tylko moje spostrzeżenie
Jest możliwość wypłaty u Was na skrilla? Wiem, że tego nie obsługujecie.
Pewnie już ktoś o to pytał ale ja nie w temacie
No właśnie a nie lepiej dać jasną sytuację bez żadnych cięć?
Niestety skrilla nie obsługujemy.
Nie wiem w ogóle o co spiny z firebiz i firesub ale bardzo dobrze że ktoś z głową w to ruszył, bo jestem pewny tego serwisu w 100%(firesub) Dobra robota panowie!
a z tym przycinaniem to i tak możecie mówić że nei przycinacie a i tak głupi się uprze, zresztą jak komus coś nie pasuje to powodzenia w zakładaniu firmy.
Mam pytanie czy jeśli zlece wypłatę(zwykła) to dostane ją dopiero na nowych zasadach 1 lipca?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - bitcoinmaster - 19-06-2014 05:09
Pomentorował by mnie ktoś?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 19-06-2014 08:28
czy tylko u mnie nie dziala logowanie ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - rico88 - 19-06-2014 08:29
Wszystko działa tak jak powinno.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 19-06-2014 08:57
Logowanie u mnie jest takie że trzeba wpisać od 2 do 5 razy login i hasło
ale to przecie CIASTECZKA co
|