Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 26-09-2012 12:28

Rozmowa ma z BB:

Jason Bannersbroker: Hello
JA: Hello, for 4 days I MUST buy Traffic Packs, but I don't have money for bought it, couse my panels are so slow (all panels) that never ever been!!!
Yesterday you add on my E-wllet 2 $ ... it's funny..

What is going on, Can I know when you normally count the panels...??
13:13Jason Bannersbroker: Traffic is variable and you do need to buy your traffic packs same time each month
JA: : If you add 2 $ per day on my account, i don't have money for buy Traffic packs, it's logical..
JA:: for last 5 days you add on myaccount almost 80 $, normally you add 500 $..
13:16Jason Bannersbroker: I am not aware of any panel issues at this time
JA:: Some of my panels have only several cents to end, it;s impossible they are waiting so long..
13:18Jason Bannersbroker: Traffic is variable
JA: So I must get another payment for you for buy Traffic Pack..just great
JA: Ok, Traffic Is variable.. thanks

RE: Bannersbroker.com - Krakk - 26-09-2012 13:42

(26-09-2012 11:53)ther napisał(a):  Czyli jakie jest Wasze zdanie na temat BB. MOżna tam inwestować czy raczej na razie się wstrzymać?

Polecam poczekać kilka dni aż naprawią te aktualizacje.
W poniedziałek był zgłaszany problem, że panele żółte są co dzień aktualizowane ale tylko wybiórczo. Inne panele niestety nie ruszają w ogóle.
Normalnie aktualizacje wszystkich paneli były co 2-3 dni, czasem rzadziej.
Teraz mamy co dzień ale tylko niektórych żółtych.
W BB to normalne że czasem coś szwankuje ale jestem w tym od ponad 7 miesięcy i idzie się do tego przyzwyczaić.

RE: Bannersbroker.com - malpa2 - 27-09-2012 11:37

1 października będą robione wypłaty oraz praca paneli ma być już ok Smile Zobaczymy ile w tym prawdy.. Wink

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 27-09-2012 11:48

Mi od kilku dni panele poruszają się jak żół albo menel. Od 5 dni doszlo mi 80 $. Przedwczoraj doszło 2 $, dzisiaj nic. Do 30 września muszę kupić traffick za 450 $ a nie mam kasy. Tak postepiuje profesjonalna firma?

RE: Bannersbroker.com - Krakk - 27-09-2012 13:32

Przecież miałeś już odejść z BB....
normalne, że są przestoje, czasem 10 dni, czasem więcej, czasem 2 dni.
Obecnie zajmują się zabezpieczeniami przed hakerami i to jest najważniejsze.

RE: Bannersbroker.com - xPietrek - 27-09-2012 14:23

(27-09-2012 11:48)Verb22 napisał(a):  Do 30 września muszę kupić traffick za 450 $ a nie mam kasy. Tak postepiuje profesjonalna firma?

Nic Ci nie zrobią jeśli nie kupisz tego trafficu w terminie. Profesjonalna firma rozumie jakie ma problemy, i nie będzie za to karać użytkowników...

RE: Bannersbroker.com - Elite - 27-09-2012 17:45

Pozatym dopuszczlne jest kilkudniowe opóźnienie w z kupnem trafficu Smile

RE: Bannersbroker.com - Krakk - 27-09-2012 20:40

A dokładniej mowa była o 4 dniach przed oraz po dacie kupna trafficu za pierwszym razem.

RE: Bannersbroker.com - malpa2 - 28-09-2012 11:12

Dziś mają ponoć wrócić pieniądze na ewallet z wypłat z okresu 13.09 - 25.09 Smile

RE: Bannersbroker.com - Elite - 28-09-2012 19:20

Ponoć 1 października ma być podliczenie paneli, poczekamy do poniedziałku i zobaczymy co z tego będzie Smile