RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 17-06-2014 13:45
CZY MI TYLKO TAK MULI OD RANA FIRESBU I PROGRAMY JEGO ZWIĄZANE??? PORAŻKA GODZINE WCHODZI >... i jak tu zarabiać
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - LikeIt - 17-06-2014 13:57
Programy się nie mulą, gorzej z UV i leadami
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 17-06-2014 13:57
Każdy kto ma wątpliwości może się z nami skontaktować, co do skuteczności to skuteczność zawsze wzrasta w godzinach popołudniowych, kiedy wasz target wyszedł już z miejsca odosobnienia. Ktoś kto jest obeznany w tym co robi wie jakie godziny dla danej grupy są najlepsze. Light, narzekasz, że masz mało leadów i to niemożliwe, żeby nisza się wypalila, dlaczego więc wyrażasz "ciekawe czy bedzie na to popyt" tylko na gg? Masz niezawodną niszę a na gg jednak nie jest już taka niezawodna?
teraz już powinno być dobrze.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 17-06-2014 14:37
(17-06-2014 13:57)Kiljan napisał(a): Light, narzekasz, że masz mało leadów i to niemożliwe, żeby nisza się wypalila, dlaczego więc wyrażasz "ciekawe czy bedzie na to popyt" tylko na gg? Masz niezawodną niszę a na gg jednak nie jest już taka niezawodna?
Nie sądzisz, że trzeba się maskować na forum ? 2 Gdy spamią
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - pietreczka - 17-06-2014 15:59
Panie Prezesie jak tam konwersja globalna na fb szpiegu po zmianach?
Bo u mnie coś liiipaaaa 2,5%, gdzie standard to ~5
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Twister92 - 17-06-2014 16:25
Ja co prawda na innym programie, ale schemat problemu identyczny jak u kolegi powyżej. Rozsyłki dziś nie ma, ale czy opóźnień również? ;>
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Szaman1644 - 17-06-2014 16:32
Kiljan można prosić o odpowiedź na PW?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kariolmax - 17-06-2014 16:35
U mnie to co wyżej
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 17-06-2014 16:48
A to ciekawe bo globalna konwersja przekroczyła 5% oraz w 70% został już osiągniety wynik wczorajszy. Gratuluje szczególnie:
gea**
hose****
kik*
priz***
alan*****
Lore**
whatd****
Każdy kto chce zarabiać na FB powinien podjąć jedną bardzo ważną lecz trudną decyzję, jeśli nie domyślacie się jaką to powinniście się zastanowić czy jest sens używać FB
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kariolmax - 17-06-2014 16:55
(17-06-2014 16:48)Kiljan napisał(a): A to ciekawe bo globalna konwersja przekroczyła 5% oraz w 70% został już osiągniety wynik wczorajszy. Gratuluje szczególnie:
geata
hosezbsk
kik*
prizers
alan*****
Lore**
whatdefeak
Każdy kto chce zarabiać na FB powinien podjąć jedną bardzo ważną lecz trudną decyzję, jeśli nie domyślacie się jaką to powinniście się zastanowić czy jest sens używać FB
pozwól ,że odkryję te nicki
|