Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! (/Temat-FireSub-Subskrypcje-SMS-Zarob-Pierwszy-Milion-87184)
Pisałem, że od kilku dni Facebook wprowadził dla nowych kont zabezpieczenia mające na ograniczeniu widoczności posta którego dodajemy z nowego konta, tak samo jak z FanPage, dodajemy post i nie każdy go widzi, widzi go określona ilość użytkowników. Facebook nie poinformował jeszcze o tym zabezpieczeniu, pewnie może aby spamerzy nie wiedzieli, że takie coś wprowadzono. Albo i poinformowało tylko, że o tym nie wiemy. Ja już znaczny spadek zauwazyłem dodawając posta od tamtego tygodnia, widocznie teraz wprowadzają to dla wszystkich. Istny spadek bo jak spam szedł to zawsze miałem ok. 150-170 wejść z miejsca na jednej turze, teraz ledwo 50... czyli coś jest na rzeczy jakby nie patrząc.
no spoko tylko wczoraj jakoś wszystko było ok a dzisiaj totalna lipa ... to co dzisiaj znowu coś wprowadzili to czemu ludzie komentują lajkują piszą na priv jeszcze gadają ze sms przyszły i potwierdzali itd a tu nic ...
a wyświetleń tyle ze masakra ..
(17-06-2014 12:45)petroskis89 napisał(a): no spoko tylko wczoraj jakoś wszystko było ok a dzisiaj totalna lipa ... to co dzisiaj znowu coś wprowadzili to czemu ludzie komentują lajkują piszą na priv jeszcze gadają ze sms przyszły i potwierdzali itd a tu nic ...
a wyświetleń tyle ze masakra ..
Albo FB wprowadził zabezpieczenia dziś albo Firesub coś nawala
Wydaje mi się to 2 bo na free biz wszystko ładnie nabija