RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Guacamoled - 22-03-2015 16:51
http://prntscr.com/6jy5oc
DARMOWE
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - broofie - 22-03-2015 17:18
Mam nadzieje, ze zawiadomiles juz odpowiednie organy?
Kolejna cebula ktora zamiast wziac sie za siebie, chodzi po grupach i szuka "przestepcow", bo sama nie potrafi zarabiac
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nicooo - 22-03-2015 17:19
(22-03-2015 17:18)broofie napisał(a): Mam nadzieje, ze zawiadomiles juz odpowiednie organy?
Kolejna cebula ktora zamiast wziac sie za siebie, chodzi po grupach i szuka "przestepcow", bo sama nie potrafi zarabiac
Dokładnie , szkoda słów już na takich ludzi... "typowy polak"
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Guacamoled - 22-03-2015 17:23
Zarabiam dosyć dużo na autopilocie, bez bezmózgiego spamu. Chyba nie chcemy, żeby LM upadło przez słowo "darmowe"?
PS, to nie był post w grupie tylko siedząc na FB moja koleżanka to udostępniła
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - broofie - 22-03-2015 17:25
Tak. Masz racje. Na pewno upadnie przez jakiegos randoma
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Guacamoled - 22-03-2015 17:26
Są pewne zasady, na mojej stronie nisza widnieje jako "nisza", a nie "darmowa nisza". Gdybym użył drugiej frazy, na pewno zwiększyłyby mi się zarobki. Ja promuje uczciwie, wymagam tego od innych.
Strona przekierowywała do: http://doladowanie-24.pl/
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dean Ambrose - 22-03-2015 19:02
Ci co marudzą wyżej, sami promują łamiąc regulamin leadmore, albo ukrywają stopki haha Dlatego się tak plują Dzięki mnie już kilka osób konta straciło i straci o wiele więcej. Zgłaszam każdego kto łamie regulamin leadmore
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rj7rad - 22-03-2015 19:07
(22-03-2015 19:02)Dean Ambrose napisał(a): Ci co marudzą wyżej, sami promują łamiąc regulamin leadmore, albo ukrywają stopki haha Dlatego się tak plują Dzięki mnie już kilka osób konta straciło i straci o wiele więcej. Zgłaszam każdego kto łamie regulamin leadmore
Ty zgłaszasz każdą osobę, która stwarza ci konkurencję niezależnie od tego czy łamie regulamin czy też nie. Wymiotować się chce przez takich "konfidentów" jak ty. I pewnie nie tylko ja życzę ci najgorszego (w subach)
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - pietreczka - 22-03-2015 19:44
A ja pytanko z innej beczki, działające prawidłowo skracacze?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - suchy0001 - 22-03-2015 19:55
rj7rad dałbym Ci reputa ale jestem na telefonie
Tapatalk xperia z2
|