Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! (/Temat-Zarabiamy-w-FireCash-z-Diqtion-em-56206) |
RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - create - 09-03-2014 00:27 (08-03-2014 23:49)Kevintbg napisał(a): W weekendy diqtion też odpisuje na maile? Nawet w święta RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Diqtion - 09-03-2014 01:01 Zaglądajcie na moją stronę zarabiamyprzez.net! RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - T0Tomek - 09-03-2014 23:01 Łooo powiem tak, Przeczytałem pierwszy post i się zaczytałem ze przeczytałem wszystkie posty co trochę trwało Jestem pod ogromnym wrażeniem podejścia do tematu przez Diqtion. Jestem zielony z PPA ale chciałbym spróbować swoich sił w tym temacie a widzę że jest tu konkretna osoba która wskazuje drogę początkującym. Rejestracja z refka już poleciała. Jutro napisze maila bo i tak Diqtion będzie odpisywał po powrocie. Szkoda tylko ze 95 % linków które są w tym temacie już nie działa ale to zapewne z powodu zmian w serwisie na początku tego miesiąca. Nie wiem jak wyglądała poprzednia wersja strony ale ta jest bardzo przejrzysta RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Diqtion - 09-03-2014 23:13 Właśnie odpisałem wszystkie zaległe e-maile. Reszta już tak jak pisałem do 24h do piątku, potem jestem na IEM więc reszta w poniedziałek, następnie wracam do siebie i wszystko znów wróci do normy. Przynajmniej do wakacji RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - wiezaawieza - 11-03-2014 12:32 Mam zamiar zacząć na firecash. Bloga mam, konto yt mam + wiem jak tam te filmy wgrywać itd. Tylko nie ogarniam totalnie firecasha... Pierwsze co to "Gdzie tu się ku**a wgrywa pliki i skąd mieć kase? Masakra. Mam b.dobry poziom angielskiego ale ten panel nie przypadł mi trochę do gustu. Więc potrzebuję kogoś kto mi powie co i jak... Mam już konta nawet 2... Ale każde 0zł. Muszę zlecić usunięcie ich, bo chcę zacząć z refferala mentora + mieć jedno konto żeby nie mieć później problemów. Poczekam do tego 18.03 i mam nadzieję, że wytłumaczysz mi wszystko Ps: 10h dziennie mogę poświęcić, a w weekendy 14. RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - MartinS - 11-03-2014 12:34 @wiezaawieza RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - wiezaawieza - 11-03-2014 12:47 (11-03-2014 12:34)MartinS napisał(a): @wiezaawieza Nie jestem głupi ;P Po kliknięciu na język polski przenosi mnie na stronę główną po polsku. Ale jak już wejdę w "mój profil" czy co to tam jest to wszystko jest po angielsku (znowu się ustawia angielski). Więc nie ma jak tego panelu ustawić na polski ;( Ale jak już mnie ktoś nauczy co gdzie i jak to będę wiedział ;P RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Diqtion - 11-03-2014 16:41 Pisz do [email protected] / [email protected] bo tak nie powinno być panel jest również po polsku. Co do samego panelu - owszem jest już staromodny i niewygodny, na 3 kwartał tego roku planujemy nową wersję FC, wtedy na pewno popracujemy nad prostotą i przejrzystością serwisu. RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - wiezaawieza - 11-03-2014 19:18 Teraz zaskoczyło na język polski. Można pisać do ciebie Diqtion czy wolisz żeby napisać jak już wrócisz? RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em! - Diqtion - 11-03-2014 19:33 Można pisać, czytaj wyżej, odpisuję w miarę normalnie do piątku, dopiero potem jestem do poniedziałku niedostępny. |