Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - Elite - 25-09-2012 20:27

Też się dziwię, to tak jak bym ja wrzucił screen gdzie i kiedy będą prezentacje BB na świecie. Zwykłe zaśmiecanie tematu. Co innego jak by napisał że np. była aktualizacja, albo podał jakieś niewidoczne info.

Osobiście zauważyłem że ostatnio tylko żółte u mnie poszły o ~4$ w górę a reszta bez zmian.

RE: Bannersbroker.com - Krakk - 25-09-2012 21:44

Znów mają problem z aktualizacjami, są one co dzień ale tylko nielicznych paneli. Mają to naprawić jak najszybciej

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 25-09-2012 21:46

Większość osób zaczęła wypłacać, i panele zwolniły o 80 %. sprytna piramidka. Kurt kornelsen pewnie już dawno kręci lody na wyspach bahama, a my zbieramy pieniążki od nowych kolegów w BB.
A tak wierzyłem w BB, niestety..

RE: Bannersbroker.com - tomazzi - 25-09-2012 21:49

verb zdecyduj się w końcu bo sam sobie zaprzeczasz i sam z siebie błazna robisz ....
tutaj już milion znikł z bb, taki zły i wypłacasz z niego środki a sygnatura twoja zaprzecza twoim wypowiedziom w ostatnich postach więc albo albo

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 25-09-2012 21:52

Tomazzi

juz.

RE: Bannersbroker.com - Krakk - 25-09-2012 21:54

Yhy, siedzi na wyspach.....
przedstawiciele BB cały czas podróżują po świecie na co raz to nowsze spotkania, cały czas pracują.

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 25-09-2012 22:02

Krakk

Atak hakerski..świetne alibi. Typowa wymówka piramidy. BB zawsze pięknie opisuje rzeczy oczywiste, jak kupic panele, jak wplacic/wyplacic. Ale jak przyjdzie żeby podać kto jest właścicielem BB, jaka jest historia jego biznesów, z kim BB ma podpisane kontrakty(reklamodawcy), jak BB rozlicza ludzi ogromnych zarobków, taki biznes rozpada sie bardzo szybko.

RE: Bannersbroker.com - tomazzi - 25-09-2012 22:03

(25-09-2012 21:54)Krakk napisał(a):  Yhy, siedzi na wyspach.....
przedstawiciele BB cały czas podróżują po świecie na co raz to nowsze spotkania, cały czas pracują.

polecam nie zwracać uwagi na fantazję verb Smile
nie tak dawno wodze fantazji popuszczał jak go to bb uczyni milionerem
teraz mamy czas co to właściciele bb robią ( również wodze fantazji puszczone na pełen luz)
a za chwilę będziemy mieli jeszcze pewnie inne wypowiedzi z popuszczonymi wodzami fantazji także co chwilę inna wersja fantazji Big Grin

RE: Bannersbroker.com - ther - 26-09-2012 11:53

Czyli jakie jest Wasze zdanie na temat BB. MOżna tam inwestować czy raczej na razie się wstrzymać?

RE: Bannersbroker.com - tomazzi - 26-09-2012 11:57

jak ci nie przeszkadza, że to płacąca piramida to możesz śmiało inwestować Smile
takie jest moje zdanie Smile ja inwestuję, wypłacam i obracam, nie trzymam wszystkich środków obracając nimi na koncie nie wypłacając nic