RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Olszi - 16-06-2014 11:01
Mam takie pytanie. Może głupie ale chce się upewnić.
Otóż:
Miałem 3,50 na koncie (1 lead) zarobione w poprzednim miesiacu, dzisiaj wpadł mi drugi lead i w statystykach gdzie mam saldo widnieje kwota 7 zł, natomiast w rubryce dostępne do wypłaty 3,50 zł. Zastanawia mnie dlaczego nie 7 zł? Chyba te 3,50 zł z poprzedniego miecha mi nie przepadło ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 16-06-2014 11:18
Saldo łącznie czyli 7 zł, a do wypłaty masz 3,5 z poprzedniego miesiąca. 1 lipca zarobiona kasa w czerwcu przejdzie do rubryki dostępne do wypłaty, nic nie przepadnie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 16-06-2014 12:31
Ma ktoś informację dot. facebooka i dodawania postów w grupach?
Ponieważ ponoc została wprowadzona taka opcja dla nowych kont, iż dodawany post w grupie ma zasięg tak jak w przypadku FanPage.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - sirgonzalo7 - 16-06-2014 12:36
Kiedy program instagram like itd. zacznie znowu działać i powróci?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 16-06-2014 12:38
light kto tak powiedzial ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 16-06-2014 12:42
Kilkanaście stron wcześniej jakiś chłopak pisał i teraz to znacznie zauważyłem... aż znajdę ten tekst.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 16-06-2014 12:53
Ja nie odczułem żadnej róznicy
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 16-06-2014 13:04
a zakładasz nowe konta na fejsie czy masz już je dłużej niż godzina ?
Cytat:Kiedy ktoś naciśnie przycisk Udostępnij pod Twoim postem, nie jest w stanie udostępniać Twoich zdjęć, filmów i zmian statusu na Facebooku osobom, których nie było wśród określonych przez Ciebie odbiorców wiadomości. Jedynie osoby, które mogły zobaczyć Twoje oryginalne posty mogą je zobaczyć, gdy ktoś kliknie Udostępnij. Użyj ikony wyboru odbiorców, aby wybrać osoby, którym chcesz udostępnić swoje posty.
Uwaga: Kiedy znajomy udostępnia opublikowany przez Ciebie link, może udostępniać go szerszej grupie odbiorców niż oryginalna. Pamiętaj, że tekst dołączony do Twojego postu nie będzie udostępniany.
a to Co to jest? O Co tu chodzi?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 16-06-2014 13:54
(16-06-2014 13:04)light napisał(a): a zakładasz nowe konta na fejsie czy masz już je dłużej niż godzina ?
Cytat:Kiedy ktoś naciśnie przycisk Udostępnij pod Twoim postem, nie jest w stanie udostępniać Twoich zdjęć, filmów i zmian statusu na Facebooku osobom, których nie było wśród określonych przez Ciebie odbiorców wiadomości. Jedynie osoby, które mogły zobaczyć Twoje oryginalne posty mogą je zobaczyć, gdy ktoś kliknie Udostępnij. Użyj ikony wyboru odbiorców, aby wybrać osoby, którym chcesz udostępnić swoje posty.
Uwaga: Kiedy znajomy udostępnia opublikowany przez Ciebie link, może udostępniać go szerszej grupie odbiorców niż oryginalna. Pamiętaj, że tekst dołączony do Twojego postu nie będzie udostępniany.
a to Co to jest? O Co tu chodzi?
Jemu chyba chodzi o normalne posty (nie w grupach) zauwaz ze jak masz nowe konto i piszesz 1 normalniego posta to pokazuje sie wybor miedzy: znajomi a publiczny Znajomi to wiadomo, a publiczny to ze kazdy moze zobaczyc. Jak jakis twoj znajomy udostepni Twoj post(a wybrales opcje znajomi) to i tak poszerza sie liczba odbiorcow. Chyba o to chodzi
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 16-06-2014 14:04
Mi o grupy chodzi... xd
|