RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - gutek126p - 15-06-2014 20:31
spoko dzięki wielkie za odpowiedz zleciłem dziś expresową myślę że jutro zostanie wysłana
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 15-06-2014 20:49
I tak ta topka będzie nijak się mieć, bo skoro będzie możliwość ukrycia zarobków to taki ktoś kto zarabia po kilka stów dziennie jak tutaj się nie udziela na forum to na pewno nie będzie pokazywał zarobków aby dzieciaki go dorwały po nicku i spamowały mu skrzynki pocztowe czy tutaj na forum na PW o zarobkach sposobach itp. ...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Androoo - 15-06-2014 21:01
Kiljan, czy możecie zrobić jakieś lepsze statystyki do przeglądania z przeszłości tak jak to było np. w FireCash ? Chodzi o to, aby można było zobaczyć ilość leadów i wyświetleń w ostatnich dniach, tygodniu czy miesiącu.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 15-06-2014 21:04
androoo, opisz co chcesz i wyslij to na [email protected] i gwarantuje Ci, że jeśli to dobry pomysł to w ciągu max tygodnia to będzie wprowadzone..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MostWanted - 15-06-2014 21:19
(15-06-2014 20:49)Pawel1178 napisał(a): I tak ta topka będzie nijak się mieć, bo skoro będzie możliwość ukrycia zarobków to taki ktoś kto zarabia po kilka stów dziennie jak tutaj się nie udziela na forum to na pewno nie będzie pokazywał zarobków aby dzieciaki go dorwały po nicku i spamowały mu skrzynki pocztowe czy tutaj na forum na PW o zarobkach sposobach itp. ...
Ależ ta topka będzie się mieć dobrze, jeśli Firesub S.A. wprowadzi przy ukrywaniu, zatajanie tylko nicku, gdzież taki nick można by zastąpić napisem np. "Ukryty".
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 15-06-2014 21:40
Zobaczymy jak to wyjdzie będzie to na pewno jakieś urozmaicenie na stronie i zaspokoi nie których ciekawskich Ale z pomysłem o lepszych statach nie tylko w dniu aktualnym ale i wcześniejszych również byłbym za bo czasami jak się schodzi o tej 20 i potem już nie wchodzi to nie wiadomo ile ledów wpadło jaka konwersja itp. tylko po saldzie widać to mniej więcej a cieszyło by oko na pewno taka statystyka i również byłbym za wprowadzeniem czegoś takiego Trzeba iść na przód i rozbudowywać stronkę
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 15-06-2014 21:41
I my jak najbardziej jesteśmy za rozbudową jednak wy niczego nie proponujecie na mailu do propozycji
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 15-06-2014 21:54
Moja propozycja to wyższa stawka dla wszystkich, taki żarcik ^^
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 15-06-2014 21:57
Assasinoo uważaj bo za takie żarty obniżą ci stawkę !
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Androoo - 15-06-2014 21:58
(15-06-2014 21:41)Kiljan napisał(a): I my jak najbardziej jesteśmy za rozbudową jednak wy niczego nie proponujecie na mailu do propozycji
Propozycja wysłana
|