RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Squall112 - 20-03-2015 22:51
Czy tylko u mnie dziś jest taka porażka nagła z konwersja? Zawsze miałem około 2-3 % minimum a dzisiaj poniżej jednego a rekordowa ilość wejść...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - jagan - 20-03-2015 22:53
(20-03-2015 22:51)Squall112 napisał(a): Czy tylko u mnie dziś jest taka porażka nagła z konwersja? Zawsze miałem około 2-3 % minimum a dzisiaj poniżej jednego a rekordowa ilość wejść...
Mnie konwersja się popsuła od 3 dni i spadła nagle z solidnych 10-9% na chore 6% ... nie jest najgorzej ale jednak to zawsze coś.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 20-03-2015 22:57
Są opóźnienia,.sms z kodem przychodzą dłużej, wiem bo koledzy na informatyce wpisali gdzieś mój numer i kod z usługi sprawdz przyszedł dopiero po jakoś 3 lekcjach...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - jagan - 20-03-2015 23:09
(20-03-2015 22:57)asiorek napisał(a): Są opóźnienia,.sms z kodem przychodzą dłużej, wiem bo koledzy na informatyce wpisali gdzieś mój numer i kod z usługi sprawdz przyszedł dopiero po jakoś 3 lekcjach...
Właśnie chciałbym zwrócić uwagę na pewną kwestię - z tym opóźnieniem też sprawdzałem na kilku numerach i kilku sieciach i smsy wpadały w sekundzie po zatwierdzeniu numeru na stronie więc do tego osobiście nie potrafię się negatywnie nastawić, z kolei jednak w sieci Tmobile osoba która będzie chciała skorzystać z usługi otrzyma tylko smsa o treści tylko i wyłącznie związanej z pinem, zaś w play'u już sms o temacie PRENUMERATA i treści smsa zawierającej koszta itd. - pytanie dlaczego obie sieci się w tej kwestii różnią? wiem, że zmieniło się to prawo ostatnio ale jest to jednak w cały świat porobione.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nicooo - 20-03-2015 23:16
Dziś dzień jak "codzień" , godzina pracy i efekt nawet dobry. W niedługim czasie planuję założyć własny dziennik i opisać pracę z leadmore.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dean Ambrose - 21-03-2015 11:02
Jak tam u Was z rana?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - krisone - 21-03-2015 11:03
W normie.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - cuuukieeer - 21-03-2015 11:10
To jest expresowe ? Jeszcze rachunku nie mogę pobrać ...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Nicramo - 21-03-2015 11:27
Zleciłem wczoraj wypłatę ekspresową, od razu wysłałem rachunek i nadal jest status oczekująca.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 21-03-2015 11:31
Podejrzewam niestety, ze ten ekspres ma precyzyjna definicje i obejmuje godziny pracy ksiegowej np. Od 8 do 16 w dni robocze...
|