RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Tochkan - 19-03-2015 18:44
Dean Ambrose
Uważaj bo Facebook zablokuje Ci aplikację sprzed maja, jeżeli będziesz nadal tak skarżył.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - lorkos - 19-03-2015 18:55
nie macie dzis problemow z konwersja ? czasami mialam po 10%,ostatnio stale 5-7 % a dzis 1 % mimo,ze osoby pisza ze oferte wypelnily.Wiem,ze moze nie maja nic na koncie ale az taki spadek w jeden dzien? Robilam wczesniej na subskrypcjach i zawsze jak tak drastycznie spadala to bylo z serwisem cos nie tak wiec ludze sie ,ze moze i dzisiaj tak jest ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dan!el - 19-03-2015 18:57
Czy jeśli ktoś wejdzie w mój link i wyśle sms na inny numer i nie wpisze potem kodu zwrotnego to dostanę jakieś pieniądze?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Nicramo - 19-03-2015 19:46
(19-03-2015 18:55)lorkos napisał(a): nie macie dzis problemow z konwersja ? czasami mialam po 10%,ostatnio stale 5-7 % a dzis 1 % mimo,ze osoby pisza ze oferte wypelnily.Wiem,ze moze nie maja nic na koncie ale az taki spadek w jeden dzien? Robilam wczesniej na subskrypcjach i zawsze jak tak drastycznie spadala to bylo z serwisem cos nie tak wiec ludze sie ,ze moze i dzisiaj tak jest ?
U mnie też ponad 3 razy gorsza konwersja.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 19-03-2015 19:48
@Dan!el, dostajesz kasę tylko za rejestracje, a nie wyswietlenie linku. Konkretne stawki zależą od programu, jaki promujesz. Przeczytaj poradnik leadmore, jest dostępny na stronie.
@lorkos, u mnie dziś 10%, wiec w normie, chyba wszystko ok.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dean Ambrose - 19-03-2015 20:41
(19-03-2015 18:44)Tochkan napisał(a): Dean Ambrose
Uważaj bo Facebook zablokuje Ci aplikację sprzed maja, jeżeli będziesz nadal tak skarżył.
Jestem zabezpieczony. Mam 2 aktywne aplikacje z tego roku, które mają wszystkie uprawnienia
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Exodisss - 19-03-2015 20:51
Płakać bo nie idzie już oszukiwanie ludzi... Profanacja
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dan!el - 19-03-2015 21:29
Chyba w sumie najkorzystniejszym pomysłem jest spamowanie fikcyjnymi kontami po grupach. Myślę, że posiadanie FP i wklejanie tam linków np. z takimi rejestracjami będzie słabym pomysłem. Mam nadzieję, że ludzie będą się rejestrować bo jak na razie to słabo.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - KKamil897 - 19-03-2015 21:39
Zarabiał ktoś kiedyś na minecraft? Szło to jakoś, czy konwersja raczej słaba?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dan!el - 19-03-2015 22:19
Patrząc na zainteresowanie Minecraft'em to jeśli masz dobry pomysł to można z tego wyciągnąć dobre pieniądze.
|