Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl (/Temat-Zarabianie-przez-strone-Dogry-pl-134825)

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Xanthi - 11-07-2016 11:27

(11-07-2016 11:23)Stworkowaty napisał(a):  No ja dwie rzeczy zamówiłem i ban a jak zamawialem po jednej to było perfect.. musze nowe konta robić przez nich Sad

Jechałeś na VPS czy normalnie na kompie te konta na jednym IP? Nie chce mi się już wracać na poprzednie strony Tongue

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Stworkowaty - 11-07-2016 11:30

Każdego konto inne ip blabla.. wszystko zadbane żeby było pięknie ^^

Zamówiłem 2x 50zl PSC naraz i bum num bum xd

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - banipunz - 11-07-2016 11:34

No niestety zamowilem psc 20 zl w piatek i 20 zl wczoraj. Wszystko odrzucone wlasnie smsa dostalem :/

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - danto - 11-07-2016 11:37

Jak ktoś chce skrypt strony wystarczy wyświetlić źródło, skopiować zawartość, zapisać w wybranym formacie i bedzie działać.

Czy komuś jeszcze działa mój "ułatwiacz"? bo mi od 10 wpadło 0 punktów, a wcześniej ładnie leciało Tongue A teraz wyświetli mi się trailer na kilka sekund, później znika i mam samą stronę z reklamami Tongue

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Stworkowaty - 11-07-2016 11:40

Czyli też pobanowane. ^^

Danto jak sama strona z reklamami to masz bana.

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Xanthi - 11-07-2016 11:54

Komuś dzisiaj coś wysłali, poza banem?

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Stworkowaty - 11-07-2016 11:57

Wątpię, robią czystki pewnie bo za dużo nagród po weekendzie trzeba by było wypłacić. Tongue

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Driver494 - 11-07-2016 12:09

U mnie też sms, że odrzucono. Na stronie informacja, że złamałem ten punkt regulaminu.

Gamekit może rozwiązać Umowę z Użytkownikiem ze skutkiem natychmiastowym:
w przypadku, gdy Użytkownik zakłada wiele Kont Użytkownika, w sposób nielegalny zdobywa Punkty, zastrasza innych Użytkowników.

Rozumiem, że już nie ma sensu używać tego konta?

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Stworkowaty - 11-07-2016 12:13

Nawet nie użyjesz bo masz zablokowane zdobywanie punktów.

Czyli widzę ze nie jestem sam ^^ A już się bałem Tongue

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - bolo9797 - 11-07-2016 12:15

Widze ze ladnie zaczeli leciec w chuja..
Odrzucili mi 40 euro na steam i 150 w PSC...