Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84)
+---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313)
+---- Wątek: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW (/Temat-ojooo-com-PLATNE-KLIKI-NEEW-66631)

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - sbgorka - 15-03-2014 20:32

(15-03-2014 20:16)zarabiajsam napisał(a):  A rozliczacie sie z tego? w sensie odprowadzacie podatek Big Grin ?

Uczcijmy to minuta ciszyBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - b2neobux - 15-03-2014 20:47

Jak nie przekroczysz tam ok 8,3 tyś dochodu/rok to się nie rozliczasz.
Dalej wypłaca wam ?
Ja już 5 dzień czekam na vipie i dupa.

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - sbgorka - 15-03-2014 20:51

Ostatnie 3 wyplaty poszly szybko, 12 h, teraz dwie wisza. Zaczalem wyplacac mniejszymi kwotami. Na forum ojooo jest wpis, ze.dwoch gosci tylko.robi wyplaty>Smile czy w tym prawda? Czemu wspominasz o 8,7 tys? Skad wziales ta kwote? Jak jest na vipie? Ike z dziennych naliczen? Przymierzem sie do upgrade ale chce rozpoznac o ile sie zwieksza zarobki.

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - patis1997 - 15-03-2014 23:31

3tys. rocznie i musisz się rozliczać Wink

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - Yogii - 15-03-2014 23:33

sami znawcy prawa podatkowego

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - boss_ag - 15-03-2014 23:45

Rozliczać się musicie z każdej zarobionej sumy. Jest pewna kwota powyżej 3 tys zł od której nie płacicie podatku, ale wykazać zarobki i tak trzeba a zwłaszcza, jeśli pieniądze są wypłacane na osobiste konto bankowe. O ile się nie mylę to konto bankowe może być losowo sprawdzone z przychodów. Lepiej się rozliczyć i mieć spokój aniżeli się później tłumaczyć i płacić kary Big Grin

PS dajcie znać czy serwis jest dalej wypłacalny, mowie o sumach powyżej 15-20$. Ile idzie przelew na taka kwotę i jak to wygląda w ciągu ostatnich dni

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - patis1997 - 16-03-2014 00:14

Boss serwis jest wypłacalny z każdej kwoty.

Jakie minimum inwestycji na start proponujecie?

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - boss_ag - 16-03-2014 00:18

Wiem, ze te mniejsze kwoty są wypłacane znacznie częściej, wypłaty dochodzą szybciej. Dlatego też przy okazji wypłacalności zapytałem jak wygląda sprawa takich większych wypłat, ile czasu idą itd. Smile

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - sbgorka - 16-03-2014 07:03

nie czekasz na duze tylko wyplacasz maleWink Roznie z tymi duzymi jest:/ jedne mi doszly od razu teraz jedna wisi.

RE: ojooo.com PLATNE KLIKI NEEW - marjcin - 16-03-2014 07:19

Dzisiaj mi wygasają pierwsi RR, przeczytałem forum i nigdzie nie ma konkretnej odpowiedzi. Czy warto przedłużać tych najlepszych na 90 dni?(koszt 0,216$ na miesiąc)
jak tak to których , z jaką średnią zostawić?czy warto mieć włączone zatrzymaj nawet jak nie klikają i autopay?Mógłby ktoś napisać konkretnie jak zarządzać tymi poleconymi? , bo nie wiem czy ja coś źle robię, ale mam już 3000 poleconych i jeszcze nie miałem naliczenia powyżej 25$.Ile powinni kliknąć sami RR średnio?Dzisiaj znowu kliknęli za 24$Jak wyliczyłem na 3000 poleconych około 875 nie kliknęło mi żadnej reklamy.