Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 14-09-2017 13:24

Kolejna aktualizacja:

Dzisiaj aktualizacja tylko do programu All1Tool.
https://lowcypieniedzy.pl/all1tool/

Dodano:

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 16-09-2017 11:40

Kolejna aktualizacja:

Plugin updater:
http://www.mediafire.com/file/n08054a7t7ujjm0/plugin-updater.rar (pobierze pluginy i wrzuci do sites, usunie scamy oraz stare pluginy)
Program wrzucać do folderu z multiclickerem.

Dodano:

Aktualizacja pluginów:
    • Multiclickers:
      - buxzoom
      - coinsbyte
      - satoshi45

Zmiany:
    • SCAMY:
      - mellowbux: Strona nie istnieje
      - raiseclix: Strona nie istnieje
      - perfectmoneyshares: Fałszywe wypłaty
      - udayclix: Brak nowych wypłat, moja pending
    • Strony wywalone z innych powodów:
      - smartad: Ban za plugin

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - 19kuba08 - 16-09-2017 12:44

w smartad z tego co widze, w programie pokazuje, ze ban za plugin jednak normalnie moge sie zalogowac i korzystac z konta

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - pablo12 - 16-09-2017 12:49

dziękować za wstawkę Smile + poleciał

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 16-09-2017 13:02

(16-09-2017 12:44)19kuba08 napisał(a):  w smartad z tego co widze, w programie pokazuje, ze ban za plugin jednak normalnie moge sie zalogowac i korzystac z konta
      Ja jeszcze wczoraj miałem bana przy zalogowaniu a teraz wszedłem i nie było.
      Odpaliłem program i znowu ban, więc jest za plugin.

Kto nie ma możecie klikać ręcznie jak Wam mało brakuje do minimum.

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Skibru - 16-09-2017 15:07

tutituriptc pokazuje "plugin error". Ponowny start, oraz chwilowe manualne klikanie reklam nie pomogło Smile

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 16-09-2017 15:35

@[Skibru]
      Rano działało.
      Teraz widzę, że już nie, trzeba czekać na aktualizacje.

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 17-09-2017 15:19

Kolejna aktualizacja:

Przypomnienie:
      Plugin updater:
      http://www.mediafire.com/file/n08054a7t7ujjm0/plugin-updater.rar (pobierze pluginy i wrzuci do sites, usunie scamy oraz stare pluginy (z ostatnich paru aktualizacji))
      Program wrzucać do folderu z multiclickerem.
      Pamiętaj, żeby wcześniej wyłączyć mutliclicker, jeśli jest włączony.

Dodano:
      Aktualizacja pluginów:
        • Multiclickers:
          - Zoomclix Plugin
          - tutituriptc Plugin
          - smartad Plugin - Dodany ponownie, odbanowali mnie a nowy plugin działa
          - buxxter Plugin

Zmiany:
        • SCAMY:
          - clixsolution: Usunięte konta, w logu mdbux (wielokrotny scam)
          - adzrevshare: Brak nowych wypłat, na forum spam
          - boxptc: Zerowy zarobek
          - payzone24: Brak nowych wypłat, na forum spam
          - clownads: Brak wypłat, spam na forum
          - orchidbux: Brak wypłat od dłuższego czasu, na forum spam
          - sagibux: Brak nowych wypłat, moja pending od 8.09
          - clixtify: Brak nowych wypłat, moja pending
          - easyclix4u: Brak wypłat oraz forum
          - pmbux: Brak jakichkolwiek wypłat, na forum spam
          - aliabux: Brak wypłat, zarobek zerowy
          - buxeto: Brak jakichkolwiek wypłat, admin nieaktywny, spam na forum
        • Płaci:
          - buxis: Instant 2 centy
        • Inne:
          - Clixtrust: Inwestycyjny
          - w3adz: Inwestycyjny
          - buxcap: Inwestycyjny
          - buxcure: Inwestycyjny

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Blackers - 17-09-2017 19:30

może ktoś powiedzieć mniej wiecej ile idzie zaobić dolarów dziennie? Tak mniej wiecej dla początkującego?

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 18-09-2017 11:36

Dziennie np. $8.60 dzisiaj miałem, ale jeśli wiesz jak działa bux to nie wypłacasz tego codziennie.

W pierwszym poście masz:
          1. Ile na tym zarabiasz?

Zarobek jest bardzo różny, w jednym miesiącu może być $30 a w innym tylko $5, tak działają buxy.
          Bez poleconych myślę, że będzie to $10-30/msc po 1-2 miesiącach działania programu. Na początku będą wpadać pierwsze dolary, ale większy zarobek osiągnie się po paru miesiącach.