RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GreenPP - 13-06-2014
(13-06-2014, 20:33)Androoo napisał(a): GreenPP, który program promujesz ? Stawiam, że Szpieg 
Szpiega promowałem jak zaczynałem zarabiac
Airmaxy,samsung,pusta oferta
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - petroskis89 - 13-06-2014
nono widzę ładna passa kupiłeś fp czy twoje ?? najlepiej napisz na prv gg GreenPP Online
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - szantu - 13-06-2014
Słabi jesteście ja mam dzisiaj 0 leadów...
U mnie dzisiaj pobity rekord życiowy Oby tak dalej
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 13-06-2014
Panowie, taka sytuacja... . Ogłoszenie parafialne.
Szukam kogoś do współpracy. Mentora, partnera, współpracownika, jak zwał tak zwał.
Kogoś, kto ma wiedzę, umiejętności i wyniki.
Spam na grupach u mnie generalnie ssie pałkę i zarobki są marne. Nie mam zbytnio motywacji, ani techniki do robienia na tej płaszczyźnie, jakichś sensownych wyników. Prawdopodobnie brakuje mi ogarnięcia banałów - tak sądzę.
Obecnie więcej czasu poświęcam na rozwijanie zaplecza, które mam nadzieję poprawi znacznie sytuację w przyszłości.
Natomiast czas płynie, a w międzyczasie zarabiać trzeba, chociażby na tym codziennym spamie. Dlatego przyda mi się ktoś, kto jakoś mnie ustawi w pionie i pomoże wykręcać lepsze dniówki, tak żebym mógł ze spokojniejszą głową ogarniać wspomniane zaplecze i inne sprawy.
Co oferuję ?
No cóż... Jakiego sobie refa wychowasz, taki będziesz miał % od jego zarobków Prosta sprawa.
Jeśli nie zobaczę, że jesteś cwaniaczek i farmer, tylko serio chcesz współpracować, to nie ma opcji, żebym się odpinał. Jesteś w porządku wobec mnie, ja jestem lojalny wobec ciebie.
Masz Fp ? Pomogę przy wszystkim co z tym związane, jeśli nie będziesz wyrabiał czasowo. Kontent, researching tematyczny, wsparcie merytoryczne itd. Nie masz Fp, ale chcesz zakładać, też pomogę.
Na kawę się nie umawiam 
Jesteś konkret osoba, ogarniasz temat, szukasz kogoś do współpracy - pisz PW lub gg 50823728
I bez cwaniakowania, bo trenowałem MMA i futbol amerykański 
p.s.
Czo ta Hiszpania ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kariolmax - 13-06-2014
U mnie też dziś rekord życiowy pobity 
![[Obrazek: gkasth.jpg]](http://screenshu.com/static/uploads/temporary/zg/tj/c3/gkasth.jpg)
@Kiljan ale z tego mleka będzie
(13-06-2014, 23:12)kariolmax napisał(a): U mnie też dziś rekord życiowy pobity 
![[Obrazek: gkasth.jpg]](http://screenshu.com/static/uploads/temporary/zg/tj/c3/gkasth.jpg)
@Kiljan ale z tego mleka będzie 
Kijan śpi i od rana na maila nie odpisuje Po wypłacie pewnie popił z ekipą
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - asmax1910 - 13-06-2014
zalicza już normalnie leady?
(13-06-2014, 23:17)asmax1910 napisał(a): zalicza już normalnie leady?
Mi normalnie zaliczało przez ten okres,wszystko paczkami wpadało.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Duxone00 - 13-06-2014
(13-06-2014, 23:17)asmax1910 napisał(a): zalicza już normalnie leady?
w paczkach dodaje, lekkie opóźnienia są ale dodaje
|