Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki (https://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D (/Temat-PORADNIK-Zarabianie-na-Allegro-ok-1000-PLN-miesiecznie-i-w-gore-D-59934)

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Filox - 18-02-2013

Dzięki :p Jak skończe obecne zamówienia (do środy pewnie mi zejdzie) to wpadnie znowu kilkadziesiąt złotych Smile Te większe kwoty oczywiście za posty :d reszta to swoje drobne aukcyjki :d. Dodam, że w grudniu miałem dochód koło 100 zł na Allegro... a po zastosowaniu sie do poradnik surfera efekty widać gołym okiem :p Zamazana kwota to 300 zł za telefon (dochód prywatny, nie zaliczam tego jako zysk).

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 18-02-2013

Ja mam już na ten miesiąc ponad 250 zł do przodu Wink
A to dopiero połowa, więc może uda mi się plan 600-700 na luty zrealizować. Cały czas do przodu.
Surfer pomogłeś wielu z nas znaleźć sposób na zarabianie, jesteś Wielki Wink

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Filox - 18-02-2013

Wrzucę jeszcze podsumowanie osobno stycznia i lutego za 2 tygodnie Smile

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Arkadiusz95 - 19-02-2013

Mnie allegro ciekawi xd jutro sie z tym pobawie.

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Pablo1878 - 19-02-2013

Wystarczył jeden dzień i 25,99zł zarobione. Smile Trzeba się postarać. Smile

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 19-02-2013

Na allegro można sporo zarobić, zwłaszcza na pisaniu postów Wink
Sam jestem jednym z tych co czerpią z tego spory profit.

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - Filox - 20-02-2013

Tak z ciekawości Smile Surfer, kiedy część druga poradnika :p ? Ja planuje rozwinąć skrzydła na Allegro w dziedzinie gier, ale to budżetu Big Grin

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 20-02-2013

Jestem ciekaw co może być w tej drugiej części ;D bo kurcze brak mi inspiracji, próbuję, próbuję ale ciężko coś znaleźć i się w to wbić. A tak może jakiś kolejny pomysł wpadnie i już zawsze jakieś dochody wyższe Wink

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - surfer0700 - 20-02-2013

(20-02-2013, 00:10)Filox napisał(a): Tak z ciekawości Smile Surfer, kiedy część druga poradnika :p ? Ja planuje rozwinąć skrzydła na Allegro w dziedzinie gier, ale to budżetu Big Grin

W "dziedzinie gier"? Sprecyzuj Tongue
Druga część poradnika KIEDYŚ będzie, ale kiedy nie jestem w stanie powiedzieć.
Mam za dużo zajęć. Szkoła, praca, studio, kobieta, dom, tutor, także zostaje mi niewiele.
Ale każdego dnia piszę jedno zdanie, więc w końcu kiedyś się to ukarze Tongue

RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D - mlekoju - 20-02-2013

Grunt, że robota idzie do przodu Wink
Masz kiedykolwiek czas żeby spać? Bo tyle zajęć to jednak czasochłonne ;p