Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 07-09-2017 07:20

@[Skibru]
Witaj.
Tak, oczywiście możesz zrobić to ręcznie.

Pobierz to: http://www97.zippyshare.com/v/Msymcy9i/file.html
wrzuć do folderu z programem a potem podaj do tego ścieżkę.

Przykład: C:\Users\xdax1\Desktop\2.5.10 r4\chromedriver.exe

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 10-09-2017 11:25

Kolejna aktualizacja:

W "PŁACI" na samym dole dodano strony, gdzie ryzyko bana jest bardzo duże. Dodajesz je na własną odpowiedzialność, pluginy nie testowałem (w większości mam właśnie bana).

Dodany został "plugin updater" - Program służy do szybszego pobierania pluginów podczas aktualizacji.
Znajdziesz go tutaj: http://www.mediafire.com/file/n08054a7t7ujjm0/plugin-updater.rar

Funkcje:
- Pobranie pluginów z najnowszej aktualizacji i wrzucenie do folderu .sites
- Opcja dla nowych, pobranie wszystkich pluginów
- Usuwanie starych pluginów/scamów

Wyłącz mutliclicker, jeśli jest włączony.
1. Skopiuj i wklej plik "plugin-updater.exe" do folderu z programem.
2. Uruchom plugin-updater jeśli była aktualizacja i zostały dodane nowe bux'y.
- Na początku pojawi się info, czy chcesz pobrać wszystkie pluginy z listy (opcja na osób zaczynających)
3. Kliknij "check" a potem "update" - Program pobrał pluginy z najnowszej aktualizacji i wkleił je do folderu sites
- Po kliknięciu update, program zapyta się czy chcesz usunąć stare wersje pluginów, bądź scamy.

Teraz wystarczy, że uruchomisz multiclicker i normalnie dadaj strony po przez add.

Macie jakieś propozycje badź coś Wam się nie podoba? Piszcie śmiało!
Oczywiście, nadal będzie można pobrać pojedynczo.

Jako, że parę osób ma problem z przekonwertorowaniem plików z .site na .csite od dzisiaj od razu będę wrzucał .csite.

Dodano:
Zmiany:
  • SCAMY:
    - sfa7bux: Strona nie istnieje
    - cfads: Your Country is blocked
    - readbux: Strona nie istnieje
    - adspoint: Brak nowych wypłat, moja wypłata pending
    - empireclix: Fałszywe wypłaty, niby dostałem a na koncie nic
    - grandclique: Strona nie istnieje
    - highpaid: Strona nie istnieje
    - buxgrip: Brak nowych wypłat, moja pending od 02.09
  • Wywalone z innych powodów:
    - adbtc: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu
    - clix4btc: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu
    - coinbulb: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu *program tego nie usunie, bo niektórym działa
    - btcvic: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu *program tego nie usunie, bo niektórym działa
    - btcclicks: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu *program tego nie usunie, bo niektórym działa
    - stairbux: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu
  • Płaci:
    - coinnads: Dostałem wypłatę (refbacku nie ma z czego)

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - DorszGaming - 10-09-2017 11:52

(10-09-2017 11:25)xdax1 napisał(a):  Kolejna aktualizacja:

W "PŁACI" na samym dole dodano strony, gdzie ryzyko bana jest bardzo duże. Dodajesz je na własną odpowiedzialność, pluginy nie testowałem (w większości mam właśnie bana).

Dodany został "plugin updater" - Program służy do szybszego pobierania pluginów podczas aktualizacji.
    Znajdziesz go tutaj: http://www.mediafire.com/file/n08054a7t7ujjm0/plugin-updater.rar

Funkcje:
    - Pobranie pluginów z najnowszej aktualizacji i wrzucenie do folderu .sites
    - Opcja dla nowych, pobranie wszystkich pluginów
    - Usuwanie starych pluginów/scamów

Wyłącz mutliclicker, jeśli jest włączony.
    1. Skopiuj i wklej plik "plugin-updater.exe" do folderu z programem.
    2. Uruchom plugin-updater jeśli była aktualizacja i zostały dodane nowe bux'y.
    - Na początku pojawi się info, czy chcesz pobrać wszystkie pluginy z listy (opcja na osób zaczynających)
    3. Kliknij "check" a potem "update" - Program pobrał pluginy z najnowszej aktualizacji i wkleił je do folderu sites
    - Po kliknięciu update, program zapyta się czy chcesz usunąć stare wersje pluginów, bądź scamy.

Teraz wystarczy, że uruchomisz multiclicker i normalnie dadaj strony po przez add.

Macie jakieś propozycje badź coś Wam się nie podoba? Piszcie śmiało!
    Oczywiście, nadal będzie można pobrać pojedynczo.

Jako, że parę osób ma problem z przekonwertorowaniem plików z .site na .csite od dzisiaj od razu będę wrzucał .csite.

Dodano:
    Zmiany:
    • SCAMY:
      - sfa7bux: Strona nie istnieje
      - cfads: Your Country is blocked
      - readbux: Strona nie istnieje
      - adspoint: Brak nowych wypłat, moja wypłata pending
      - empireclix: Fałszywe wypłaty, niby dostałem a na koncie nic
      - grandclique: Strona nie istnieje
      - highpaid: Strona nie istnieje
      - buxgrip: Brak nowych wypłat, moja pending od 02.09
    • Wywalone z innych powodów:
      - adbtc: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu
      - clix4btc: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu
      - coinbulb: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu *program tego nie usunie, bo niektórym działa
      - btcvic: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu *program tego nie usunie, bo niektórym działa
      - btcclicks: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu *program tego nie usunie, bo niektórym działa
      - stairbux: Brak aktualizacji plugina od dłuższego czasu
    • Płaci:
      - coinnads: Dostałem wypłatę (refbacku nie ma z czego)

Program bardzo pomocny, działa wyśmienicie Big Grin

EDIT: Doszła wypłata z ads4btc, 1 dzień oczekiwania
      [Obrazek: P2nGwzk.png]

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 12-09-2017 12:58

Kolejna aktualizacja:

Wystarczy, że uruchomisz auto update, którzy pobierze pluginy a usunie scamy (pluginy).

Dodano:
      Zmiany:
      • SCAMY:
        - redrobert: Inwestycyjny: za duze ryzyko
        - regalbux: Brak nowych wypłat, na forum spam
        - bmpclix: Brak wypłat, spam na forum

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Skibru - 12-09-2017 15:26

Mam problem z ads4btc. Nic mi nie klika. Od czwartku saldo nadal wynosi 0 Sad
        EDIT/: Jest napisane "DONE"

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 12-09-2017 17:02

@[Skibru]
        Zaloguj się na bux i wejść w View ads, za pewne musisz ustawić godzinę.

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - 19kuba08 - 12-09-2017 18:21

w w3adz zlecilem jakis czas temu wyplate i dzisiaj zauwazylem, ze zostala cofnięta i przy wypłacie mam napisane "You only can withdraw your earnings every 99999 day(s).
        Next cashout available on 25th June, 2291 (08:37 AM)"

napisałem do supportu i otrzymałem odpowiedź:

Hello,

Free members can not cash out.
        Please refer to news and terms.

Sincerely,
        Joseph

więc prawdopodobnie buxcap też tak ma i raczej przechodzi na inwestycyjny Smile

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 12-09-2017 19:13

O cholera Sad
        Czyli buxcap, w3adz i buxcure...
        Chodź dziwne, bo na forum nie znalazłem informacji o inwestycji a jedynie o innych zmianach.

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Skibru - 12-09-2017 19:35

Mógłby ktoś przybliżyć, czym jest inwestycyjny?

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - 19kuba08 - 12-09-2017 20:06

trzeba zainwestować coś żeby móc wypłacić