RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 30-11-2014 20:38
W czasie kiedy ludzie umierają dzięki subom, na koniec miesiąca, pokusiłam się o lekkie, osobiste podsumowanie Leadmore .
Pracę zaczęłam 17 listopada, więc stosunkowo niedawno. Wszystko ręcznie, tym razem bez inwestycji w reklamy, więc i roboty trochę więcej. Oczywista oczywistość, że to nie zarobek z FB czy jakichkolwiek innych social mediów.
Cieszy przede wszystkim 'ogólna' konwersja. Jak na razie trzyma niezły poziom.
Na 13 dni całkiem zadowalający zarobek! (liczę na podwojenie w grudniu). Kwoty trochę "nierówne", bo w połowie podwyższono stawkę o 50 gr.
Teraz tylko czekam na umowe o dzieło od Leadmore i po prezenty
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - bekowapl - 30-11-2014 20:54
http://info-wiadomosci24.pl/sa-wardega-nie-zyje.html?ey
kolejny do odstrzału Oj gimbom się odechce subów, już niedługo
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - broofie - 30-11-2014 20:55
Taka konwersja to zal sie nie pochwalic :> Gratuluje tak duzej kwoty.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - michal1498 - 30-11-2014 21:00
(30-11-2014 20:38)szykiryki napisał(a): W czasie kiedy ludzie umierają dzięki subom, na koniec miesiąca, pokusiłam się o lekkie, osobiste podsumowanie Leadmore .
Pracę zaczęłam 17 listopada, więc stosunkowo niedawno. Wszystko ręcznie, tym razem bez inwestycji w reklamy, więc i roboty trochę więcej. Oczywista oczywistość, że to nie zarobek z FB czy jakichkolwiek innych social mediów.
Cieszy przede wszystkim 'ogólna' konwersja. Jak na razie trzyma niezły poziom.
Na 13 dni całkiem zadowalający zarobek! (liczę na podwojenie w grudniu). Kwoty trochę "nierówne", bo w połowie podwyższono stawkę o 50 gr.
Teraz tylko czekam na umowe o dzieło od Leadmore i po prezenty
Oj świetna konwersja jak na tyle uv. Bardzo piękny zarobek , gratulację oraz oby tak dalej !
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Kowi11 - 30-11-2014 21:42
No to ja też sie pochwale Podsumowując były dni lepsze i gorsze lecz i tak jestem zadowolony Na grudzień już mam wszystko dopracowane i licze na 2 razy tyle
(Prace zacząłem od 8 Listopada )
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - michal1498 - 30-11-2014 21:53
(30-11-2014 21:42)Kowi11 napisał(a): No to ja też sie pochwale Podsumowując były dni lepsze i gorsze lecz i tak jestem zadowolony Na grudzień już mam wszystko dopracowane i licze na 2 razy tyle
(Prace zacząłem od 8 Listopada )
też całkiem przyzwoicie graty!
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - kacye - 30-11-2014 22:47
A może mógłbym liczyć na dobre chęci kogoś i jakieś wskazówki jak zacząć?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - mlody222 - 30-11-2014 23:46
http://screenshooter.net/100623807/mwwppdq
Hehe... Mała literówka
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - mumminos - 30-11-2014 23:55
Czekam już tydzień na wypłatę, nie odpisują na mailu.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - nesarions - 01-12-2014 00:16
w platnosciach w nowym miesiacu stare znikaja dziwne troche
|