Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Do zamknięcia] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Do zamknięcia] (/Temat-Do-zamkniecia-99022)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Krashai - 10-10-2014 17:45

(09-10-2014 22:34)feellove napisał(a):  chyba tez jestem z ery nierurukowców Big GrinBig GrinBig Grin skoro jako facet zarabiam.

dzisiaj dwie godziny na polakach:

[Obrazek: GWoZ5R4.png]

i 5 ofiar troche wiecej godzin )w sumie jak dobrze liczyc 5 h) na zagranicznych!HuhRolleyesJerkCool

[Obrazek: FZImQaZ.png]

hellyeah!

(10-10-2014 15:43)szykiryki napisał(a):  Gratuluję i dzięki za opinie Smile

@topic, takie tam z dziś...Smile

[Obrazek: e86wnKB.png]

Podziwiam naprawdę ;D

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 10-10-2014 18:41

Witam.

Bardzo proszę o zamknięcie tematu.

Wyjeżdżam w trybie pilnym w poniedziałek za granicę, wiec muszę zakończyć sprzedaż.

Ze wszystkimi, którzy kupili będą oczywiście w stałym kontacie- proszę kontaktować się na pw lub najlepiej via skype: szyk.katarzyna

Pozdrawiam.

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - yurko - 11-10-2014 10:13

Dobra ,dostałem poradnik:
Pomysł genialny w swej prostocie. Programy które szykiryki dorzuca do poradnika sprawiają że zarabianie jest mega proste. Słyszałem o podobnej metodzie ale bez jednego z tych programów było to dosyć skomplikowane. Nie mam dzisiaj czasu by przetestować to w praktyce ale trudno sobie mi wyobrazić by na tym nie zarobić.
I szczerze mówiąc jak dla mnie to raczej przyjemny zarobek Smile
Zastanawia mnie tylko czy nie jest bardziej opłacalne stosować zwykły przelew zamiast premium sms

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 11-10-2014 10:19

@[yurko], dziękuję bardzo za opinię.

Metoda ma szerokie zastosowanie- można ją stosować pod premium sms, CPA, PPA lub też bezpośrednie działania na portfelach finansowych Wink

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - woojohn - 11-10-2014 10:54

cholera jak zwykle się spóźniłem.. xD

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 11-10-2014 10:57

@[woojohn], pisz pw o co chodzi Smile

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - imagri - 11-10-2014 14:33

Zakupiłem poradnik, i na pewno nie są to pieniądze wyrzucone w błoto. Jestem nowicjuszem w zarabianiu przez internet i ten poradnik jest dla mnie dobrym początkiem. Poradnik czytelny, fajnie zrobiony, nie ma się do czego przyczepić. Kontakt z szykiryki bardzo dobry, autorka poradnika jest pomocna i widać, że zależy jej na naszych zarobkach. Pierwsze dni dla początkującego mogą być trudne, ale w miarę wprawy można na tym trzepać ładną kaskę. Jak najbardziej polecam. Smile

RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 11-10-2014 15:18

@[imagri], dziekuje za opinie.

Dziękuję wszystkim kupującym za współpracę- temat zamykam.

Wysokich zarobków, Pszczółki! Lol

[Do zamknięcia] - daniel42na - 11-10-2014 16:58

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.