[Do zamknięcia] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Do zamknięcia] (/Temat-Do-zamkniecia-99022) |
RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Krashai - 10-10-2014 17:45 (09-10-2014 22:34)feellove napisał(a): chyba tez jestem z ery nierurukowców skoro jako facet zarabiam. (10-10-2014 15:43)szykiryki napisał(a): Gratuluję i dzięki za opinie Podziwiam naprawdę ;D RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 10-10-2014 18:41 Witam. Bardzo proszę o zamknięcie tematu. Wyjeżdżam w trybie pilnym w poniedziałek za granicę, wiec muszę zakończyć sprzedaż. Ze wszystkimi, którzy kupili będą oczywiście w stałym kontacie- proszę kontaktować się na pw lub najlepiej via skype: szyk.katarzyna Pozdrawiam. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - yurko - 11-10-2014 10:13 Dobra ,dostałem poradnik: Pomysł genialny w swej prostocie. Programy które szykiryki dorzuca do poradnika sprawiają że zarabianie jest mega proste. Słyszałem o podobnej metodzie ale bez jednego z tych programów było to dosyć skomplikowane. Nie mam dzisiaj czasu by przetestować to w praktyce ale trudno sobie mi wyobrazić by na tym nie zarobić. I szczerze mówiąc jak dla mnie to raczej przyjemny zarobek Zastanawia mnie tylko czy nie jest bardziej opłacalne stosować zwykły przelew zamiast premium sms RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 11-10-2014 10:19 @[yurko], dziękuję bardzo za opinię. Metoda ma szerokie zastosowanie- można ją stosować pod premium sms, CPA, PPA lub też bezpośrednie działania na portfelach finansowych RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - woojohn - 11-10-2014 10:54 cholera jak zwykle się spóźniłem.. xD RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 11-10-2014 10:57 @[woojohn], pisz pw o co chodzi RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - imagri - 11-10-2014 14:33 Zakupiłem poradnik, i na pewno nie są to pieniądze wyrzucone w błoto. Jestem nowicjuszem w zarabianiu przez internet i ten poradnik jest dla mnie dobrym początkiem. Poradnik czytelny, fajnie zrobiony, nie ma się do czego przyczepić. Kontakt z szykiryki bardzo dobry, autorka poradnika jest pomocna i widać, że zależy jej na naszych zarobkach. Pierwsze dni dla początkującego mogą być trudne, ale w miarę wprawy można na tym trzepać ładną kaskę. Jak najbardziej polecam. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 11-10-2014 15:18 @[imagri], dziekuje za opinie. Dziękuję wszystkim kupującym za współpracę- temat zamykam. Wysokich zarobków, Pszczółki! [Do zamknięcia] - daniel42na - 11-10-2014 16:58 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |